FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Încă un refuz pentru Gigi Becali: „Nu vin la FCSB, prefer un transfer în străinătate”

Florin Ștefan îl refuză pe Gigi Becali: „Nu vin la FCSB, prefer un transfer în străinătate”
Florin Ștefan îl refuză pe Gigi Becali: „Nu vin la FCSB, prefer un transfer în străinătate”

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 11:00 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 11:09

Florin Ștefan era anunțat ca și înregimentat în trupa vicecampioanei după ce și-a terminat contractul cu Sepsi. Fundașul stânga de 25 de ani dorește însă să prindă un angajament peste hotare.

Liber de contract după ce și-a terminat angajamentul cu Sepsi, Florin Ștefan părea ca și trecut la FCSB. Jucătorul spune însă că versiunea de a veni la vicecampioni nu se numără printre prioritățile sale! 

„Vreau să plec peste hotare. N-am nicio problemă de altă natură legată de FCSB, ci pur și simplu mi-am propus ca în acest moment să merg afară. Oricum, nici n-am discutat nimic cu cei de acolo, n-am primit nicio ofertă concretă”, spune fostul internațional de tineret.

12 selecții la naționala U21a adunat Florin Ștefan, aflat în echipa care a ajuns până în semifinale la Europeanul din 2019, din Italia

Florin Ștefan: „Discuții în Polonia, Rusia, Germania, Franța și Spania”

Fundașul stânga nu are niciun impresar, „cine vine cu propunerea cea mai bună, cu acela voi lucra”. El dezvăluie că sunt tatonări pe mai multe piste: "Polonia, Rusia, Germania, Franța, Spania. Din cele trei campionate mari sunt formații din zona de subsol din Liga 1 sau promovare din Liga 2. 

20 de meciuria jucat Ștefan pentru Sepsi în actualul sezon

Nu mă grăbesc. Aștept. Sunt în vacanță acasă, la Slatina, vreau să mă duc și câteva zile undeva la soare, la începutul lunii iunie, dar aș dori să-mi rezolv întâi situația clubului. 

Și poate am noroc să merg și la Olimpiadă, care ar fi îndeplinirea unui vis frumos. Nu mai sunt însă eligibil, depinde în primul rând de selecționer dacă va considera că pot intra pe unul dintre cele trei locuri peste criteriul vârstei". 

Citește și alte articole din Liga 1:

„Lista neagră” a lui Gigi Becali » Cei 3 antrenori pe care nu îi va mai aduce la FCSB: „Hai să îi luăm pe rând!”

EXCLUSIV Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Dacă am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani, credeți că ne mulțumim acum cu două milioane?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
ciuke
ciuke  •  21 Mai 2021, 13:25
Postat de danut1971 pe 21 Mai 2021, 12:30

daar vam eliminat pe voi din cupa si ati ramas sezonul asta doar cu cupa fantoma castigata in turcia fcsbeilor

Cupa a fost cadoul lui Gigi pentru programul DDB. A platit coregrafia cu locul din finala Cupei. Onorabil!

ciuke
ciuke  •  21 Mai 2021, 13:21
Postat de 21lva pe 21 Mai 2021, 11:38

***

"...cu surle si trampite...", poate cu surle si trambite

dansy
dansy  •  21 Mai 2021, 13:21

Numai fraierii se mai duccla Fcsb!Jucatorii buni s-au convins de antrenorul Becali.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează