FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, îi răspunde dur lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB,
Florin Talpan, juristul CSA Steaua, îi răspunde dur lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB,

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 19:42 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 19:42

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, îi răspunde dur lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, după ce MM afirmase recent că angajatul „militarilor” are nevoie de expertiză medicală și că roș-albaștrii se întorc acasă, aluzie la faptul că derby-ul cu Dinamo are toate șansele să se dispute în Ghencea.

Talpan îl ironizează pe Mihai Stoica și aduce aminte de condamnarea acestuia din Dosarul Transferurilor. De asemenea, juristul CSA Steaua continuă să susțină că FCSB nu e Steaua, că formația din Liga 2 trebuie despăgubită de clubul lui Gigi Becali și că arena din Ghencea nu e casa vicecampioanei României.

Gigi Becali anunță triumfător: „Plătesc eu să schimb gazonul, vom juca în Ghencea!”
FCSB
Gigi Becali anunță triumfător: „Plătesc eu să schimb gazonul, vom juca în Ghencea!”

Florin Talpan, replică pentru Mihai Stoica: „Ai experiență în dosare, dar ca inculpat”

Nu! Nu vă intoarceți acasă, pentru că Ghencea este a noastră! 

Mihai Stoica: «Ne întoarcem acasă, în templul fotbalului românesc. Cum să nu te poți numi Steaua? De ce există Real Madrid, Real Sociedad, Real Valladolid?», a mai spus directorul sportiv al FCSB MM Stoica.

«Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speţă» mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru că ceea ce se scrie aici este uluitor. Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre?»

Îți explic eu, stimabile! Prin raport de expertiză s-a stabilit prejudiciul adus Stelei de către FCSB. Instanța doar va constata și va dispune efectuarea plății! Deja am castigat o mare parte din dosar (acum suspendat, dar va fi repus pe rol in curand) prin faptul că instanța a respins excepția prescripției dreptului material la acțiune invocată de Căvescu!

Sincer, înțeleg că ai experiență în dosare, doar că ai experiență de cealaltă parte a baricadei, aceea de inculpat, nu de apărător, așa cum sunt eu în dosarele clubului Steaua! Lăsând la o parte jignirile tale la adresa mea și a steliștilor in general, ale unui individ certat cu legea, care a fost condamnat pentru evaziune fiscală și care a și stat la inchisoare, îți spun că FCSB nu are dreptul să poarte numele Steaua pentru că nu este Steaua, fapt constatat și de către instanțe prin decizii definitive!

Am înțeles că ai scris în perioada din penitenciar patru cărți, sigur nu juridice, pentru care ți-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile ți-au fost reduse pentru că ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi în continuare pentru că nu se stie când mai ai nevoie!

Nu în ultimul rând, doar un om needucat, frustrat care nu are argumente jignește! Un om echilibrat și intelectual nu face asta! Concluzionând, te sfătuiesc să iți vezi de viața ta și să te antrenezi în continuare! Nu se știe niciodată. Și nu, nu vă intoarceți acasă, pentru că Ghencea este a noastră! 

Semnat NOI! ADEVĂRAȚII STELIȘTI!”, a scris Talpan pe Facebook.

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

MM Stoica l-a atacat pe Florin Talpan: „Are probleme mari”

Mihai Stoica îl atacase de curând pe Florin Talpan, cel care a postat un amplu mesaj în mediul online, în urma aflării veștii că FCSB va juca pe Ghencea meciul cu Dinamo.

„Vor să se folosească ilegal și abuziv de istoria noastră, de istoria clubului Steaua. Acesta este marele lor of. Că nu au istorie, nu au performanțe, nu au nume, nu au marcă, nu au palmares, nu au identitate, nu au absolut nimic!”, a fost o parte din mesajul postat de Talpan care l-a iritat pe MM Stoica. Pe lângă invocarea celor 37 de milioane de euro pe care FCSB le datorează Stelei pentru folosirea ilegală a mărcii timp de 10 ani.

Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speță», mă duce cu gândul că ar trebui analizat de o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor.

Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre? Cum să spui că echipa asta nu are performanţă? Din 2003 încoace, nu există nicio echipă în Europa de Est cu mai multe meciuri în cupele europene.

Din 2003, echipa asta are 20 de calificări din 20 posibile în cupele europene. Înainte, obiectivul era calificarea în cupele europene”, a precizat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Un alt fragment din mesajul lui Florin Talpan care l-a enervat pe Mihai Stoica este următorul: „Apărați Steaua! Apărați Armata!”. Oficialul FCSB a comentat astfel:

Talpan susţine că stadionul trebuie să producă pagubă. Apăraţi Armata? Ministerul Apărării Naţionale, asta e armata, şi spune Talpan apăraţi Ministerul Apărării, adică apăraţi armata. Sunt mâhnit, cred că are probleme mari

VIDEO. Vivi Răchită: „Florin Talpan avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au citit ăia că-i stelist!”

Mai multe articole de actualitate:

Negocieri incredibile CSA - FCSB: clauză-garanție de un milion de euro solicitată de Steaua pentru a semna contractul de cedare a stadionului Ghencea
INEDIT
Negocieri incredibile CSA - FCSB: clauză-garanție de un milion de euro solicitată de Steaua pentru a semna contractul de cedare a stadionului Ghencea
Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?” » S-a amuzat copios: „Ce le spui jucătorilor?”
GHENCEA
Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?” » S-a amuzat copios: „Ce le spui jucătorilor?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (91)
bogdaniulian
bogdaniulian  •  14 Iulie 2023, 19:33

nu "stimabile" nici Ghencea si nici CSA nu sunt ale voastre, sunt ale romanilor care platesc taxe si impozite pentru ca in 2023 Ministerul Apararii dintr-o tara membra NATO sa-si satisfaca fantezia *** de a se crede inca in comunism!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

varanga53
varanga53  •  14 Iulie 2023, 12:46

Problema e ca ambii au dreptate !

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iulie 2023, 12:40

Pic și Poc. Fiecare cu boala lui.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează