FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 4-0

Florin Tănase a comentat deciziile lui Iordănescu și Dulca: "Naţională? Eu joc la Viitorul!"

Tănase a marcat o dublă în meciul cu Craiova
Tănase a marcat o dublă în meciul cu Craiova

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

Florin Tănase a reuşit o "dublă" în meciul contra oltenilor, iar la finalul partidei a discutat despre neconvocarea sa la echipele naționale.

"Eu cînd vorbesc sînt acuzat! Aoleu, că vorbeşte Hagi! Săndoi zicea că Ivan trebuie să fie obligatoriu la europene. Păi, şi Tănase al meu? Păi, şi Tase al meu? Eu să tac şi să nu pun presiune pe Iordănescu?", spunea Hagi înaintea duelului cu oltenii. Declaraţiile "Regelui" par să fi ajuns la urechile lui Florin Tănase, care a făcut din nou spectacol pe teren şi a reuşit o "dublă".

La final, jucătorul de 20 de ani al Viitorului a vorbit despre deciziile lui Dulca şi Iordănescu de a nu-l chema la loturile naţionale: "Eu mi-am propus să marchez la fiecare meci şi să-mi ajut echipa să cîştige cît mai multe puncte. Sînt foarte fericit că sîntem în fruntea clasamentului şi că am reuşit să cîştigăm la un asemenea scor cu cei de la Craiova! Au fost foarte multe discuţii în ultima vreme, dar nu sînt eu cel în măsură să le comenteze. Oricine îşi doreşte să ajungă la echipa naţională, dar eu joc pentru Viitorul, aici trebuie să-mi fac treaba, înainte de toate. Dacă o să continuu să joc foarte bine şi poate domnul selecţioner o să mă vadă, o să ajung și acolo", a declarat Tănase.

Mijlocaşul a fost completat de Romario Benzar, care a dezvăluit mesajul lui Hagi înaintea partidei: "Ne-a spus să ne concentrăm doar la joc, să intrăm cu o mentalitate de învingători, să nu ne intereseze cancanurile şi cei care vorbesc de noi. Totul a dat roade şi sîntem foarte fericiţi că am reuşit să cîştigăm şi să fim în fruntea Ligii 1".

8este numărul golurilor reuşite de Florin Tănase în acest sezon al Ligii 1, jucătorul fiind cotat la 1,4 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ion2010
ion2010  •  30 Noiembrie 2015, 16:04
Postat de kilimanjaro pe 30 Noiembrie 2015, 09:23

Ce vrea asta. A dat doua goluri si deja vrea la nationala ? Are dreptate, joaca la viitura, deci n-are loc printre fotbalisti. Sa incerce la mafia pariurilor si la alte meciuri ce pot fi aranjate. Niciun popandau de la viitura nu trebuie sa murdareasca nationala.

Esti mult prea im-be-cil pentru secolul asta

digei
digei  •  30 Noiembrie 2015, 13:22

Lasa ca la Nationala trebuie luati aia de la Craiova,Pandurii si de pe unde mai are PSD-ul interese electorale.Tata Puiu a fost *** ideala de partid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Noiembrie 2015, 09:23

Ce vrea asta. A dat doua goluri si deja vrea la nationala ? Are dreptate, joaca la viitura, deci n-are loc printre fotbalisti. Sa incerce la mafia pariurilor si la alte meciuri ce pot fi aranjate. Niciun popandau de la viitura nu trebuie sa murdareasca nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează