FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase e 60% var! Dependența prin care atacantul lui FCSB își salvează CV-ul

Articol de , - Publicat luni, 04 martie 2019 09:00

Florin Tănase (24 de ani) e dependent de penaltyuri, pe care le obține din căzături atât de spectaculoase încât par simulări și faulturile reale. Loviturile de la 11 metri îi salvează CV-ul, mai des înscrie așa decât din acțiune. 

Faultat de Ricardinho, Florin Tănase a transformat lovitura de pedeapsă. Faza din partida de la Voluntari n-a ajutat-o pe FCSB să câștige toate punctele, dar e "clasică", e definiția fotbalistului pe care l-a crescut Hagi. Obținerea loviturilor libere și a penalty-urilor constituie calitatea principală a lui "Tase".

Și executarea loviturilor de la 11 metri pe care le câștigă. Penalty-urile sunt cele care îi salvează imaginea lui Tănase, pe care Becali l-a cauționat după 2-2 la Voluntari, în discursul prin care patronul "i-a masacrat" pe Matei, pe Stoian și pe Mihai Roman. "El s-a agitat, n-am ce să-i zic" a fost concluzia lui Gigi despre atacantul pe care l-a adus de la Viitorul. Pentru că "Tase" mai scosese o lovitură de pedeapsă și o transformase. Dacă n-ar fi existat asemenea momente, i s-ar fi golit CV-ul până acum.

Florin a marcat zece goluri în 2018: șase de la 11 metri și doar patru din acțiune! 60 la sută din randamentul matematic al lui ca atacant provine din penalty-uri! Grav pentru Teja e că FCSB e dependentă de căderile spectaculoase ale lui Tănase. Așa a făcut el diferența dintre egal și înfrângere în derby-ul cu Craiova, între eșec și o remiză în deplasarea de la Voluntari. 

1.500.000 €a plătit Becali când l-a cumpărat pe Tănase de la Viitorul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  04 Martie 2019, 15:21

Opriti rusinea! Opriti-l pe Florinel!

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2019, 10:35
Postat de masinameaeata pe 04 Martie 2019, 10:30

In meciurile internationale, un jucator care cade atat de usor in careu, nu este luat in seama si este avertizat cu cartonas galben. Numai la noi vine Craciunescu si comenteaza ca jucatorul a fost atins de o mana, sau de jampierul adversarului si atunci normal sa se acorde lovitura de la 11m. Nu va putea fi vandut mai departe, aici isi va termina cariera, nimeni in afara nu are nevoie de jucatori care doar simuleza si care din pozitie favorabila prefera sa cada decat sa marcheze.

In cupele europene Tanase ar fi sanctionat cu cartonas galben pentru simulare...este un trisor fara scrupule ajutat de arbitrii pro FCSB!

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2019, 10:34

Tanase este cel mai penibil fotbalist din liga 1...simuleaza fara pic de rusine si majoritatea arbitrilor PRO FCSB acorda penalty-uri la cea mai mica cadere teatrala a glumei de fotbalist Tanase !!! RUSINE!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează