FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase poate pleca de la FCSB » Ce club din Belgia a pus ochii pe căpitanul „roș-albaștrilor”

Florin Tănase (26 de ani) FOTO IMAGO
Florin Tănase (26 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 15:12 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 15:50

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul celor de la FCSB, este dorit de cea mai titrată echipă din fotbalul belgian, Anderlecht, conform publicației walfoot.be, iar acesta poate fi motivul pentru care a refuzat prelungirea contractului cu trupa antrenată de Toni Petrea, după cum a anunțat Gigi Becali.

Împrumutul lui Percy Tau (26 de ani, mijlocaș ofensiv) de la Brighton a expirat în această iarnă, iar fotbalistul a părăsit formația din Bruxelles și a revenit pe „AMEX Stadium”. Anderlecht caută un înlocuitor pentru jucătorul sud-african, iar internaționalul român Florin Tănase se află în vizorul belgienilor. „Decarul” roș-albaștrilor este al doilea pe listă, după Emiliano Marcondes, jucătorul lui Brentford.

Anderlecht, motivul pentru care Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului?

Gigi Becali a declarat că Florin Tănase a refuzat prelungirera contractului cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că jucătorul de 26 de ani nu a semnat noul contract, iar motivul pentru care căpitanul celor de la FCSB ar fi refuzat noua înțelegere cu roș-albaștrii ar putea fi interesul celor de la Anderlecht.

„Uite, Tănase de exemplu. El mai are contract doi ani de contract și nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai semnează? Să nu-l bag să joace? Am zis «Dacă vrei să semnezi, îți mai dau 5.000 de euro la salariu». Așa au făcut Florinel Coman și Dennis Man. Au zis «Da, dacă dai 5.000 de euro în plus la salariu, semnez». Tănase nu au vrut, ăștia au vrut.

A venit și mi-a zis «Dacă vine o echipă, cât vrei pe mine? ». I-am spus că 5 milioane de euro. «Ai spus că vrei 3 milioane» și i-am explicat «Dacă semnezi îți bag 3 milioane de euro clauză. Gândește-te și acum. Semnezi și ai 3.000.000 de euro clauză. Vine o echipă și te vrea, cer 5.000.000 de euro».De ce? Păi pentru că așa vreau. 

Tănase, vrei să facem un contract? Fă-l acum și dacă găsești 3.000.000 poți să pleci. Dacă nu ai contract semnat și vine o ofertă pentru tine, vreau 5.000.000 până în ultima zi. Ca să te învăț minte!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Portret Florin Tănase în Belgia: „Căpitanul Stelei este în plină ascensiune”

„În România, Florin Tănase este un jucător recunoscut. Căpitanul Stelei este în plină ascensiune, dovadă fiind statisticile sale: 13 jocuri, 10 goluri, 3 pase decisive. Cu toate acestea, sosirea sa în Belgia ar necesita o perioadă de adaptare, deoarece internaţionalul român nu a jucat niciodată în străinătate”, scrie site-ul walfoot.be.

3 milioane de €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform Transfermarkt

Florin Tănase, pe urmele lui Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu?

În ultimul deceniu, Anderlecht a mai transferat jucători de la FCSB. Alexandru Chipciu a fost cumpărat de Anderlecht, la începutul perioadei de mercato din vara lui 2016, pentru suma de 3 milioane de euro. La finalul verii, în același ani, a fost vândut și Nicolae Stanciu către trupa de pe Lotto Park, contra sumei de 9.8 milioane de euro. Cei doi au cucerit titlul cu Anderlecht în primul lor sezon, iar ulterior au câștigat și Supercupa Belgiei.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB » Ce club din Belgia a pus ochii pe căpitanul „roș-albaștrilor”
Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu la Anderlecht FOTO IMAGO

2016-2019a fost perioada în care Alexandru Chipciu a fost legitimat la Anderlecht. În sezonul 2018/19 a fost împrumutat la Sparta Praga, unde a evoluat alături de Nicolae Stanciu

2016-2017a fost perioada în care Nicolae Stanciu a evoluat pentru Anderlecht

VIDEO. Risto Radunovic, după transferul la FCSB: „Obiectivul nostru este să luăm titlul”

Citește și alte știri despre FCSB:

Parma insistă pentru Dennis Man: acord pentru 12 milioane, s-a ajuns la negocierea bonusurilor!

Duel șoc în Cupa României: Dinamo - FCSB » „Derby de România”, de 2 ori într-o săptămână

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  12 Ianuarie 2021, 20:37
Postat de dodo001 pe 12 Ianuarie 2021, 18:40

I-o va plati la toamna, il va tine pe banca in meciurile din cupele europene

La toamna Tanase va fi plecat! Ii expira contractul!

140611874433994
Sandu Pintilie  •  12 Ianuarie 2021, 20:36

"Pe 8 august 2016, FC FCSB București l-a transferat pe Tănase pentru suma de 1,5 milioane, jucătorul semnând un contract pe cinci ani cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro". De unde ati scos povestea ca mai are doi ani de contract?!?

124988192308384
Andrew Andy  •  12 Ianuarie 2021, 18:42

contractul i se termina lui Tanase peste 2 ani.....ca Becali vrea mai mult este altceva..nu va mai dati cu parerea in necunostinta de cauza mai mergeti si voi pe la scoli,chiar daca acum sunt online..mai bine,stai numai acasa

Vezi toate comentariile (28)
Comentează