FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

FCSB. Florin Tănase propus în Premier League! Reacția surprinzătoare a lui Ancelotti

28 de pase decisive a reușit Tănase pentru FCSB
28 de pase decisive a reușit Tănase pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 17:30

Florin Tănase (25 de ani), mijlocașul ofensiv al lui FCSB, a fost propus de firma de impresariat condusă din umbră de Ioan Becali (67) la Everton, locul 12 din Premier League.

Giovanni a încercat să profite de prietenia pe care o are cu Carlo Ancelotti, tehnicianul „Caramelelor”, pentru a facilita astfel un transfer de la vicecampioana României în Anglia. 

FCSB » Florin Tănase la Everton?! Giovanni Becali a luat legătura cu Ancelotti

„Cine e băiatul? Să vedem despre ce e vorba!”, ar fi spus antrenorul italian, potrivit Fanatik, care nu a exclus din start cumpărarea fotbalistului cu 4 selecții în naționala României.

Crescut la LPS Viitorul Pitești, de unde a fost acontat apoi de Academia lui Hagi, Florin Tănase a evoluat de-a lungul carierei de profesionist pentru Viitorul, FC Voluntari și FCSB.

La bucureșteni evoluează din 2016, Tănase cunoscând cele mai notabile performanțe în curtea echipei lui Gigi Becali. A ajuns căpitan și a reușit să înscrie 36 de goluri în 146 apariții în toate competițiile.

2.200.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt

VIDEO Cum se desfășoara antrenamentele la FCSB în plină pandemie de coronavirus

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali nu mai folosește parfumul: „Toți mă întrebau cu ce mă dau. Era prea excitant, ispiteam femeile”

Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare: „Mi-a dat mesaj și mi-a zis «Adevărat că am fost 5 ore în Rai»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  22 Aprilie 2020, 05:44

Când o sa vadă aia cât teatru joaca Tănase, cred ca o sa îl cumpere doar de distractie:)))

gazistu
gazistu  •  22 Aprilie 2020, 00:50

ce sa faca trisorul asta acolo? Daca in amarata noastra de liga1 se arunca ca in bazin si primeste 11m, in Pr L:eague e altceva...acolo iti rupe tricoul de pe tine si nu vezi fault...acolo se joaca, barbateste....TanaSE eventual s-ar potrivi l;a alti trisori, ....italienii...acolo da se poate arunca pe jos, ca o femeie, sau sa faca roata tiganului, ca sigur ii merge...dar in Pr league?? sa fim seriosi :)))

maccsero
maccsero  •  22 Aprilie 2020, 00:48

Tănase nu e bun de națională, săracul, cum să fie bun de Everton? Viitorul lui e prin Turcia în cel mai bun caz. Dacă are baftă îl ia Malatyaspor...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close