FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman a fost la un pas să se lase de fotbal: ”M-a rugat să vin să-l iau de acolo”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 17:25

Florinel Coman are doar 20 de ani, dar deja e consacrat atât la FCSB cât și la naționala U21, însă tânărul fotbalist a fost la un pas să renunțe la cariera sa în urmă cu câțiva ani.

Laurențiu Calu, șeful Luceafărului Brăila, clubul de la care a ajuns Florinel Coman la Academia lui Hagi, a explicat motivele care l-au făcut pe atacant să se gândească la retragerea prematură din fotbal în toamna lui 2016.

”Mi-a dat telefon şi mi-a spus că vrea să plece de la Hagi şi chiar să se lase de fotbal. M-a rugat să vin şi să-l iau de la Ovidiu”, a declarat Laurențiu Calu pentru Fanatik.

”Laurenţiu mi-a spus că Florinel nu mai joacă şi că îi găseşte el o echipă, dar nu s-a materializat nimic. Înainte să plece la Viitorul, i-am spus lui Florinel: Dacă te vrea Hagi, dă-i drumul, că nu se ştie niciodată ce oportunităţi mai apar” Adrian Coman, tatăl lui Florinel

În cele din urmă, Florinel Coman a rămas la Viitorul și în august 2017 a semnat cu FCSB unde are un salariu lunar de 15.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
106773433522190
Marcello Kazan  •  16 Octombrie 2018, 23:48

Florinel Coman vroia sa se lase de fotbal???... Pai eu credeam ca sa lasat deja... Nu mai inteleg nimic...

romulus65
romulus65  •  16 Octombrie 2018, 20:27

Si ce facea daca se lasa de fotbal, pleca la cules de capsuni in Spania?

albalbastru72
albalbastru72  •  16 Octombrie 2018, 19:28

Ok nu era nici o pierdere daca se lasa de fotbal ca devenea dansator de manele intrebarea insa este cind se apuca de fotbal?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează