FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

În plin proces de recuperare, Florinel Coman poate da lovitura » Mijlocașul, propus la Galatasaray. Alți doi români pe lista turcilor

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 10:00 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 11:27

Florinel Coman (23 de ani) poate fi protagonistul unui transfer important în iarnă, mijlocașul celor de la FCSB fiind pe lista scurtă a celor de la Galatasaray.

Deși accidentat de pe 23 august, la meciul dintre FCSB și Sepsi, terminat la egalitate, scor 1-1, Coman este în vârful listei de transferuri a grupării „Cim Bom Bom” pentru perioada de mercato, după ce scouterii turci i l-au propus lui Fatih Terim.

„Florinel Coman, cel care joacă pentru FCSB, se află în fruntea listei. Vedeta în vârstă de 23 de ani are o valoare de piață de 4,5 milioane de euro are și cinci prezențe pentru echipa națională a României”, au scris cei de la fotomac.

Florinel Coman a revenit la antrenamente

La antrenamentul premergător meciului cu FC Argeș din campionat, fanii celor de la FCSB au avut parte de o surpriză plăcută. Florinel Coman a efectuat primul antrenament după operația suferită din cauza pubalgiei.

Mijlocașul s-a antrenat separat de restul colegilor, efectuând doar câteva alergări.

În plin proces de recuperare, Florinel Coman poate da lovitura » Mijlocașul, propus la Galatasaray. Alți doi români pe lista turcilor

Octavian Popescu și Andrei Ivan, variantele de rezervă

Dacă mutarea lui Coman nu se va materializa, oficialii lui Galatasaray s-au orientat deja spre alți doi români. Este vorba despre Octavian Popescu, extrema celor de la FCSB, care a mai fost dorit și în vară, dar patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist.

Alt jucător de atac intrat în vederile turcilor este Andrei Ivan, care are prestații convingătoare în ultimele meciuri pentru CSU Craiova, scrie sursa citată.

Habar nu am de ofertele pe care le au jucătorii noştri. Nivelul lui Ivan este ridicat, face diferenţa şi va avea multe oferte, va fi greu să-l ţinem la noi, dar în iarnă nu cred că va pleca cineva, pentru că pentru a face eventul avem nevoie de jucători de valoare, care să facă diferenţa.

-Laurențiu Reghecampf, despre posibilul transfer al lui Ivan la Galatasaray

Citește alte știri din Liga 1:

De ce ar fi plecat, de fapt, Bănel Nicoliță din România: „Dacă era preot, Becali îl făcea milionar”

S-a aflat ce comisioane a încasat Luana Rednic de la Dinamo » Suma de bani primită în urma transferurilor de jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
traian_v
traian_v  •  29 Octombrie 2021, 22:20

Am spus eu, mai bine vine Terim la FCSB si sa ii ia pe toti.

je__
je__  •  29 Octombrie 2021, 16:14

Eu zic ca in titlu trebuia scris in plin proces de fals si uz de fals cu permis de conducere, nu in plin proces de recuperare!

remarque
remarque  •  29 Octombrie 2021, 14:52

deci Coman e mijlocas si Popescu e extrema? Si sunt in vizorul Galatei? Pai cam Galata e maximum de echipa la care pot ajunge. Ma cam indoiesc insa. Coman e prins cu tipa lui si e mereu accidentat, plus are probleme cu justitia deci e si psihic afectat, iar Popescu e umflat cu compresorul. Nu cred ca academia Galatei nu produce la nivelul lui. Dar na....Ioan Becali cu invartelile si para indaratul. Iar turcii le au pe astea, ca doar de la ei am invatat cum merge treaba cu banii, comertul si actele.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează