FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florinel Coman, fermecat de Elias Charalambous: „Vă spun de ce este un câștig pentru noi"

Florinel Coman // FOTO: Imago
Florinel Coman // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 07:17 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 10:11

Noul antrenor de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous (42 de ani), a intrat rapid în grațiile jucătorilor lui. Florinel Coman (25), unul dintre liderii vestiarului, vorbește laudativ la adresa tehnicianului.

Florinel Coman a marcat o bijuterie de gol în derby-ul din weekend cu CFR Cluj și ține încă în viață campionatul. „Oricine pierdea ieșea din lupta pentru titlu. Se rupea clasamentul, iar distanța de Farul era destul de mare", a spus președintele clujenilor, Cristi Balaj.

VIDEO. Florinel Coman, impresionat de Elias Charalambous, noul „principal" de la FCSB

Aducând un punct echipei sale la Cluj, Florin Coman e convins că lupta pentru titlu se va da până la final.  FCSB nu mai știe cum arată bucuria cuceririi celui mai important trofeu de 8 ani, atunci când, cu Costel Gâlcă pe bancă, titlul ajungea la echipa roș-albastră.

„Avem un antrenor nou și mie îmi place pentru că este bun și știe fotbal foarte mult. Îmi place cum gândește, cum vede lucrurile, ne încurajează, vine și vorbește cu noi tot timpul. Este pozitiv și este un câștig pentru noi", a spus Coman despre Charalambous.

Mihai Stoica îl face praf pe Dan Petrescu: „E jenant, ridicol! În 30 de ani nu am auzit așa ceva”
CFR - FCSB 1-1
Mihai Stoica îl face praf pe Dan Petrescu: „E jenant, ridicol! În 30 de ani nu am auzit așa ceva”

Florinel Coman: „Este frumos să joci în presiune"

Coman a vorbit apoi despre duelul de pe Arena Națională cu liderul Farul. 

„Jucăm acasă, cu publicul nostru, cu cea mai frumoasă galerie! Ne propunem clar să luăm cele trei puncte Este frumos să joci în presiune, iar toate aceste meciuri sunt binevenite. 

Dacă bați Farul acasă, atunci punctul cu CFR e unul câștigat! Farul este o echipă foarte bună, așezată foarte bine în teren, cu jucători cu calitate foarte mare", e de părere Florinel.

La pauza meciului cu CFR ne-am spus că mai rău de atât nu se poate! Trebuia să intrăm să avem ocazii, să dăm viteză jocului și într-un final ne-a ieșit. Am luat un punct. Nu suntem mulțumiți cu jocul pe care l-am prestat, dar sunt mulțumit că am marcat. Așa dau de când mă știu și sunt fericit că mi-a ieșit. Sunt pe un drum bun, dar mai am de muncit ca să ajung la nivelul la care doresc
- Florinel Coman, atacant FCSB

Nu am fost mulțumiți cu egalul din meciul cu CFR. Nu ne-au surprins, știam totul despre ei, dar problema este la noi. Am fost slabi în prima repriză, a fost sub nivelul nostru. Farul a profitat cel mai mult de egalul nostru cu CFR, dar acum ei vin la noi acasă și e important să câștigăm, dacă vrem să mai intrăm în lupta pentru titlu.

- Risto Radunovici, fundaș FCSB

2,5 milioane de euroeste în acest moment cota de piață a lui Florinel Coman. Cea mai mare cotație a fost de 5,4 milioane de euro, tot la FCSB, în aprilie 2020

Citește și:

Detalii de culise de la FCSB » Coman a dat peste cap contorul: „Diferența între el și restul e uriașă. E un atlet perfect!”

Vești mari pentru FCSB: două reveniri importante pentru meciul cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează