FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FRF, prima reacție în cazul Coman: „Nu e primul fotbalist care conduce fără permis! Nu cred că cei de la FCSB nu știau că n-are carnet”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 13:33 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 14:38

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre cazul lui Florinel Coman, după ce extrema de la FCSB a fost prinsă conducând cu o viteză peste limita impusă de lege și a prezentat un permis obținut în Ucraina. 

Stoichiță l-a apărat pe internaționalul român și speră ca acesta să nu aibă prea multe probleme cu legea după acest episod. 

„Nu e primul fotbalist care face o greșeală. Sper să învețe din asta. Sper să nu fie repercusiuni prea grave. Nu e primul fotbalist care conduce fără permis!

Vârsta ne îndeamnă uneori să facem lucruri de acest gest, au fost mulți fotbalişti care au condus fără permis. Trebuie intervenit mai devreme, umblat la prevenție, la educație. Trebuia atenționat. Nu cred că cei de la FCSB nu știau că el conduce fără carnet”, a declarat Mihai Stoichiță la ProX.

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
- Art 335 din Codul Penal

FOTO Cum arată bolidul de lux pe care Florinel Coman îl conduce

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mesaj misterios în cazul lui Florinel Coman, după ce a prezentat un permis din Ucraina: „S-ar putea să nu fie singurul! Asta ar fi mai grav”

Puștiul-minune de la FCSB ratează iarăși naționala! De ce nu-l va lăsa Gigi Becali să dea curs convocării de la FRF

Florinel Coman l-a sunat pe Becali după ce a fost prins de poliție: „Nea Gigi, mi-e rușine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
abelind
abelind  •  24 Februarie 2021, 19:44

Dacă se respectă legea , domnul Coman trebuie să meargă la închisoare . Dar poate e valabil permisul ucrainian . Doar că asta i-ar aduce alte probleme , că e nevoie de permis de ședere pe minim 180 de zile în Ucraina , plus acte doveditoare că a făcut școala de șoferi acolo , chiar și cu traducător , că se pare că e legal în Ucraina . Iar el a stat în Ucraina cât a stat domnul Iliescu la pușcărie ... Deci fals în acte publice ...Altă problemă ... Se pare că geniul pilot nu știe nici măcar citi românește ! De-aia și-o fi luat permisul în Ucraina , că limba lui nativă o fi mai apropiată de ucrainiană ... De tot râsul justiția română dacă-l albește și pe ăsta ,,, La figurat , că la propriu albitul e mai greu în cazul lui ...

110146613198286
Gabi Simon  •  24 Februarie 2021, 17:44

Normal pentru infractiunea sau abaterea asta Coman trebuie sa faca inchisoare, dupa legile in vigoare. Nu are rost sa vina care mai de care cu tot felul de declaratii si interpretari ca a fost nu stiu cum si vai de mine ca e la Mafalda fariseul la echipa.

gicab
gicab  •  24 Februarie 2021, 17:06
Postat de silver13 pe 24 Februarie 2021, 14:47

Toți o dau ca e tânăr,ca au mai făcut si altii,sa nu.l judecăm.crime si violuri au facut si altii,acum trebuie să facă toți?si daca lui stoichita i se intampla sa intre în el unu d.asta cu permis luat aiurea sau fără permis sa.l faca praf si sa stea vreo 2 luni in spital ca sa nu zic altceva,tot discursul asta il avea?

Aceeași presa care la scos in legitima apărare pe iovan... pana la urma Dumnezeu...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează