FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman, dat iar de gol » I s-a plâns lui Gigi Becali de doi coechipieri: „Mi-a zis: «Cum să câștigăm cu ăia?»”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 08:16 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 13:59

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit din nou o discuție privată pe care a avut-o cu Florinel Coman

Omul de afaceri a povestit cum extrema de 25 de ani și-a schimbat, cu timpul, părerea despre cei doi fundași centrali ai echipei, camerunezul Joyskim Dawa (27 de ani) și sud-africanul Siyabonga Ngezana (26 de ani).

„Aroganța” lui Gigi Becali l-a enervat pe Neluțu Varga: „Cea mai mare greșeală”
CFR CLUJ
„Aroganța” lui Gigi Becali l-a enervat pe Neluțu Varga: „Cea mai mare greșeală”

Gigi Becali îl dă de gol pe Florinel Coman

„Dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Că poate, băi... La tehnică mai lucrează, își revine mental. Dacă ai forță și viteză, la mine joci. Mai ales ca fundaș central. Și am făcut două «pantere». Nu era Dawa mare fotbalist. Făcea greșeli multe. Și Ngezana la fel. Dar aveau forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman... Acum un an spunea «Hai, domnule, cum să câștigăm cu ăia pe fund?! Pleacă mingea de la ei și nu avem cum să construim». Bine, lăsați-l în pace pe Coman, că va spune că nu a zis așa! Dar el a zis. Acum spune că «panterele» câștigă meciurile.

 Se referă că au mai multă siguranță în apărare și nu mai sunt așa precipitați. Nu sunt ei Maradona, dar mai pasează. Nu mai dau bufa-bufa”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

Nu e prima dată când Becali îl dă de gol pe Florinel Coman

E pentru a doua oară când Becali face publică o discuție cu vedeta lui. În noiembrie, după 1-2 cu Rapid, Gigi Becali a ieșit public și a dezvăluit un dialog cu Florinel Coman: „Mi-a zis «Băi nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”.  

Ulterior, Coman a negat vehement spusele lui Becali: „I-am scris domnului Stoica luni. M-am trezit după meciul cu Rapid și mă simțeam foarte rău. I-am scris să îl sune pe domnul patron și să îi spună că mi-e rău, pentru că dânsul are medicamente foarte bune.

Dânsul m-a sunat după și m-a întrebat: «Băi, cum ești? Bine, o să vorbesc și o să văd cum facem». Mi-a zis că am pierdut meciul și că eu am driblat cam mult. Mi-a venit în minte o fază din careu, i-am zis că eu căutam soluții pentru a da la poartă. Dânsul poate a înțeles altceva. Nu mă cunoaște după atât timp?!”.

Vlad Chiricheș va fi rezervă la FCSB

Gigi Becali se declară total încântat de cei doi fundași centrali și spune că lui Vlad Chiricheș (34 de ani) îi va fi greu să intre în echipa de start. Accidentat din august, fundașul central de 34 de ani ar putea fi apt de joc la finalul lui martie, dar Becali spune că îi va fi greu să intre în echipa de start.

„Nu are cum să mai joace. Ăștia doi sunt pantere. Nu ai văzut? Au forță și viteză. Nu dă nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, valorau 70-80 de milioane”.

VIDEO Sfat pentru Florinel Coman: „După Euro, cred că e momentul să plece de la FCSB”

 Citește și:

GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”
FCSB
GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”
Cristi Ganea, după ce a scăpat de coșmarul de la FCSB: „Vreau să mă simt din nou important”
FARUL
Cristi Ganea, după ce a scăpat de coșmarul de la FCSB: „Vreau să mă simt din nou important”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
costeltudor
costeltudor  •  01 Februarie 2024, 16:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  01 Februarie 2024, 11:46

Coman are linie directa cu Becali cum avea si simulatorul de Tanase,sifoneaza tot la el...nu o sa ajunga niciodata la o echipa din vest cu asemenea caracter,sa nu uitam si injuraturile de *** aduse arbitrilor....o sa mai stea 2-3 ani la FCSB si apoi o sa ajunga la arabi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Februarie 2024, 11:42

Caracter mare acest roman ,dar el fără coechipieri este 0( zero ) ,Oricum nu face faza defensiva etc. ,sta doar la " pomana " cum se spune ! Cu aceasta mentalitate nu va juca prea mult la națională iar de străinătate se vede ca nu îl pre vrea nimeni ! Ajunge ca Nicoliță!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează