FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Petrecere în vremea Mondialului: Florinel Coman și Ioana și-au botezat fetița cu nume „pur” » Denis și Vanessa Drăguș au fost nași

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 09:31 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 09:43

Florinel Coman și soția Ioana și-au botezat fetița, iar nașii au fost Denis și Vanessa Drăguș. Cele două cupluri au postat imagini emoționante pe rețelele de socializare. 

Ioana, soția căpitanului de la FCSB, Florinel Coman, a născut-o pe Kasia, primul copil al cuplului, în iunie 2022. Cei doi au postat mai multe imagini de la biserică, acolo unde și-au creștinat micuța. Numele copilului, Kasia, provine din poloneză și înseamnă „pur”. 

+6 FOTO

Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat, care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună 
- Ioana Coman

Florinel Coman, dorit și de Rapid 

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a recunoscut că a discutat cu cei din conducerea clubului despre Florinel Coman (24 de ani), extrema stânga de la FCSB. GSP informa în august că Florinel Coman a fost pe lista Rapidului, lucru recunoscut acum și de Mutu. „Briliantul” susține însă că în cadrul clubului Rapid nu s-a mai discutat despre jucătorul de la FCSB în ultima perioadă.

Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. Nu era o ambiție să îl transfer. Dacă pot să în transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător
- Adrian Mutu 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a susținut pe 12 noiembrie că Florinel i-a cerut să îl lase să plece. „Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie. Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde.

Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Citește și alte știri de sport:

EXCLUSIV Profit maxim » Gigi Becali l-a adus gratis, iar acum negociază transferul la campioana Turciei!

GALERIE FOTO În timpul Mondialului, șeicii din Qatar anunță o decizie majoră despre PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
istet10
istet10  •  24 Noiembrie 2022, 19:12

Sa le traiasca. Numele e cum e, nu-i treaba noastra. Bine ca nu-i Izaura sau de inspiratie asemantoare.

miciBIO
miciBIO  •  24 Noiembrie 2022, 11:23

Kasia, Vanessa...e de Doamne ferește!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează