FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FORESTA - DINAMO // Cu cine atacă Dinamo » Surprizele lui Uhrin pentru a evita un coșmar cu repetiție

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 17:32

Dinamo joacă în această seară de la ora 19:30 la Suceava, contra Forestei, într-un remake după aproape două decenii de la meciul de pomină din Divizia A, în 2000, când „câinii” au avut 4-0 și-au pierdut în fața moldovenilor în Ștefan cel Mare cu 5-4! 

„Trebuie să intrăm focusați și în partida de Cupă de la Suceava, cu încredere, ca să câștigăm. Nu e permis alt rezultat decât victoria! Nu contează în ce ligă joacă Foresta. Eu zic că suntem pregătiți să jucăm din trei în trei zile, că Mister va ști să dozeze situația, ca să fim proaspeți luni, cu Craiova”, a declarat Filip Mrlzjak înainte de meci. Croatul care este în formă pentru trupa lui Dusan Uhrin este doar spectator în această seară, dar toți dinamoviștii vorbesc despre concentrare la acest meci, văzut ca o sărbătoare pentru gazde. 

Uhrin a ales primul 11, iar GSP.RO ți-l prezintă: Straton - Moura, Puljici, Klimavicius, Corbu - Filip, Nistor, R. Grigore - Brito, Moldoveanu - Popa. 

Cehul și-a odihnit câteva piese de bază, dar nu și pe decarul formației, pe Dan Nistor, pe care dinamoviștii îl văd titular cu Suedia la echipa națională peste două săptâmâni. 

Surprinde și apariția lui Ricardo Grigore în fața apărării, mai ales că internaționalul de tineret n-a mai jucat în ultima vreme. Iar în atac Perovici va fi rezervă, pentru a fi, probabil, titular cu U Craiova la Severin, i se oferă o șansă lui Daniel Popa. 

Vezi și:

VIDEO Reacție șocantă a lui Mihai Dina în timpul conferinței lui Ionuț Negoiță: „Fiecare jucător are familie, are rate, dobitocule”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează