FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost acționar în era Borcea, Badea și Nețoiu dezvăluie un blat celebru în direct: „Le-am zis «Băi, e urât ce ați făcut!»”

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 13:33 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 14:30

Fostul acționar din „Epoca de Aur” a lui Dinamo, Vladimir Cohn, a dezvăluit în direct la GSP Live un blat la care a asistat în acea perioadă și pentru care și-a certat colegii din conducerea clubului. 

Cohn a fost acționar al lui Dinamo de la sfârșitul anilor ‘90 până în 2007, o perioadă care mai este supranumită și „Epoca de Aur” a lui Dinamo. Astăzi a fost prezent la GSP Live și a rememorat momentul când a asistat la un meci aranjat, la Piatra Neamț. 

VIDEO Cohn relatează un blat celebru la care a asistat

„Singura dată când am făcut un mic scandal, a fost după un celebru Dinamo - Ceahlăul. Le-am zis «Băi, e urât ce ați făcut!» Se vedea clar în teren. Bineînțeles că Borcea și restul au spus că nu a fost nimic. După a apărut Costel Ilie jucător la Dinamo. A jucat o jumătate de campionat la Dinamo și s-a întors la Ceahlăul. 

Era o perioadă în care aveai orgolioșii orgolișilor: Pinalti la Piatra Neamț, Copos la Rapid, Borcea la Dinamo, Jean Pădureanu, Nețoiu la Craiova, Mitică Dragomir conducea Liga. Era așa, „D-ale carnavalului”. Ce să mai zic...” 

Ce a declarat Mitică Dragomir despre acel meci

Meciul la care face referire Cohn, Ceahlăul - Dinamo 1 – 2,  s-a petrecut pe 10 martie 2002. Este o partidă rămasă celebră în istoria fotbalului românesc, fiind singurul meci aranjat recunoscut și de Dumitru Dragomir, șeful LPF atunci. Inițial, FRF - condusă de Mircea Sandu - a depunctat ambele echipe cu câte trei puncte, dar Comisia de Apel a anulat sancțiunile. 

„A fost non-combat! Am discutat de două-trei ori în timpul meciului cu preşedintele Mircea Sandu şi amândoi eram foarte supăraţi că nu se juca mai nimic acolo”, declara atunci Mitică Dragomir. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Planul fostului acționar Vladimir Cohn pentru ieșirea din criză a lui Dinamo: “Așa pot atrage cel puțin 3-4 milioane de euro”

Directorul sportiv Dănciulescu, contestat de un fost acționar: "E dedicat, dar nu e bun pentru asta" + cum a băut cuplul N&D o sticlă de vin la un meci din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  19 Iunie 2020, 22:51
Postat de demolarii pe 19 Iunie 2020, 18:43

Bineinteles ca nu are dovezi materiale. Si faptă e prescrisa, adică nu-i poate face , teoretic, nimic. Practic, DDB poate sa-l acționeze in instanta pentru defăimare. Dacă nu are dovezi materiale plătește....

Adevarat

demolarii
demolarii  •  19 Iunie 2020, 18:43

Bineinteles ca nu are dovezi materiale. Si faptă e prescrisa, adică nu-i poate face , teoretic, nimic. Practic, DDB poate sa-l acționeze in instanta pentru defăimare. Dacă nu are dovezi materiale plătește....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează