FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost jucător care are de primit bani de la Dinamo s-a retras din activitate: „Nu vreau să merg la comisii, tot mai sper că sunt corecți”

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 09:26 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 09:26

Slavko Perovici (31 de ani), fost jucător la Dinamo în perioada 2019-2020, a pus ghetele în cui și a devenit director sportiv la Radnicki Kragujevac, locul 1 din a doua ligă din Serbia, pe care vrea s-o promoveze în prima ligă. Perovici a transmis și un mesaj elegant ”câinilor”, după retragerea din activitate.

A lăsat ghetele și tricoul de fotbalist pentru costumul de director sportiv. Golgeterul ediției trecute pentru Dinamo, Slavko Perovici, 31 de ani, este de marți noul director sportiv al Radnicki Kragujevac, locul 1 în liga secundă din Serbia. Nu a mai semnat cu nicio altă formație un angajament ca jucător, mai ales după ce n-a mai primit viză medicală în România din cauza unor probleme cardiace.

Slavko Perovici: „Mi-era poftă să fiu din nou în fotbal”

„Mi-era poftă să fiu din nou în fotbal, deși în noua meserie va fi și mai mult de muncă. Deja este. Dar am încredere că voi reuși lucruri frumoase”, a spus Perovici pentru Gazeta Sporturilor. Sârbul s-a întors la echipa din orașul natal unde a făcut primii pași în fotbal, iar suporterii formației l-au primit cu bucurie. A fost adus și un preot la stadion, ca să binecuvânteze arena și biroul unde va lucra noul oficial.

Plecat de 6 luni din Ștefan cel Mare, sârbul nu a uitat de formația alb-roșie și regretă situația din club. „Mă uit în media la ce se întâmplă la Dinamo și îmi pare rău. Sunt din nou probleme cu tipii spanioli? Mare păcat. Dar vreau să îi salut pe fabuloșii fani dinamoviști. Aștept ca oamenii din club să își onoreze promisiunile. Țin la Dinamo și nu vreau să merg la FIFA! Sper în corectitudine, în ultimul ceas. Chiar vreau să le fie bine «câinilor». Am mai spus, o dată «câine roșu», pentru totdeauna așa vei fi", a mai subliniat sârbul.

8 goluriîn 19 meciuri a marcat Perovici la Dinamo, ultimul club din carieră

Perovici are de recuperat 5 salarii de la Dinamo, ceea ce înseamnă peste 30.000 de euro, dar încă nu a apelat la justiție, manifestând înțelegere pentru club.

10 echipea adunat Slavko în carieră: FK Radnicki, FK Srem, Steaua Roșie Belgrad, Napredak, FK Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor, Istanbulspor și Dinamo

VIDEO. Slavko Perovici a încercat sa faca pe Tiger Woods: „Nu a fost deloc ușor”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Becali trebuie să mute urgent pentru titlu! Precedentul care le dă fiori roș-albaștrilor

Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj » Cu ce echipă s-a înțeles mijlocașul croat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Ianuarie 2021, 16:03
Postat de dobrin pe 22 Ianuarie 2021, 15:37

Du-te tata, suna-ti azi avocatul si pune hartiile, ca sa ii strangi cu usa la licenta. Ca daca mai astepti mult, in secunda urmatoare obtinerii licentei intra in insolventa si te mai alegi cu praful de pe toba (a.k.a. respectul PCH&DDB).

pt licenta trebuie stinse datoriile pana la 31 decembrie 2020, deci a pierdut trenul ala. asta nu inseamna ca ramane neplatit

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Ianuarie 2021, 16:00

nu e vorba de corectitudine aici, ci de lipsa de bani. corect e sa te fii platit mizeria de Negoita la timp. eu nu inteleg cum un patron nu sufera nicio consecinta ca urmare a faptului ca nu isi plateste angajatii. e halucinant. evident se va gasi o solutie si pt Perovici, dar solutia trebuie sa vina tot de la DDB. de apreciat ca nu s-a inscris primul la litigii, cum au facut altii care se dau mari dinamovisti, dar cer depunctarea la comisii.

dobrin
dobrin  •  22 Ianuarie 2021, 15:37

Du-te tata, suna-ti azi avocatul si pune hartiile, ca sa ii strangi cu usa la licenta. Ca daca mai astepti mult, in secunda urmatoare obtinerii licentei intra in insolventa si te mai alegi cu praful de pe toba (a.k.a. respectul PCH&DDB).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează