FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fostă vedetă, actuală rezervă » Cel mai talentat dinamovist a intrat într-un con de umbră

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 20:10

Dorin Rotariu e deranjat de faptul că a trecut de la statutul de titular incontestabil la cel de rezervă de lux


Dorin Rotariu, 19 ani, este jucătorul în care conducătorii lui Dinamo îşi pun mari speranţe pentru un transfer bănos în străinătate. Însă, în ultima perioadă, Roti nu mai este fotbalistul care uimea anul trecut şi pentru care echipe ca Manchester United sau PSV Eindhoven şi-au trimis scouterii să-l urmărească. În ediţia trecută de campionat, tînărul mijlocaş era piesă de bază în primul "11" gîndit de Stoican, dar acum acesta lustruieşte banca de rezerve. Stoican i-a dat credit mijlocaşului în meciul de Cupa Ligii de la Chiajna, dar şi în prima etapă, cu Oţelul, jucînd în ambele partide cîte 80 de minute. Însă, evoluţiile mijlocaşului din primele două jocuri ale sezonului au dezamăgit total.

Randamentul scăzut, dar şi evoluţiile foarte bune ale celorlalţi mijlocaşi l-au forţat pe Stoican să-l trimită în ultimele două etape pe banca de rezerve. Mai mult, Roti este anunţat rezervă şi pentru meciul de duminică, de la Piatra Neamţ.

Surse din anturajul echipei susţin că Rotariu şi-a schimbat atitudinea şi la antrenamente, fiind vizibil afectat de faptul că a pierdut postul de titular: "Parcă nu mai are aceeaşi tragere de inimă ca anul trecut. Mister crede în continuare în el şi încearcă să îi dea măcar cîteva minute în fiecare meci, doar, doar o reuşi să facă ceva, dar el parcă nu se regăseşte pur şi simplu".


7 goluri în 31 de partide a marcat Rotariu în campionatul trecut, pentru Dinamo

139 de minute a prins Rotariu în primele 3 etape ale actualei ediţii de campionat, dintr-un maxim de 270 posibile


Vine Patrick!
Flavius Stoican a urmărit meciul de Cupă dintre Dinamo II şi CS Buzău, cîştigat de "cîini" cu 3-1. Acesta a rămas plăcut impresionat de Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre, şi a declarat la sfîrşitul partidei: "Mi-a plăcut foarte mult puştiul şi vă anunţ că o să îl vedeţi curînd în lotul lui Dinamo"

Amendaţi
Pentru evenimentele din meciul de acasă, cu ASA Tg. Mureş, scor 1-1, "cîinii" au fost penalizaţi de Comisia de Disciplină a FRF cu 10.000 de lei şi o suspendare de o etapă a sectoarelor 16 şi 17 ale stadionului din "Ştefan cel Mare".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
bamse1901
bamse1901  •  15 August 2014, 19:57

am spus demult ca e cam umfat la pretz

zecs93
zecs93  •  15 August 2014, 18:57

pai daca presa de kakaooo il mediatizeaza atata cu transferuri la manchester united,barcelona,psv cum sa-i mai stea gandu la Dinamo, in plus a intervenit si scandalu ala intre el, c.ur.va lui reghe si galeria dinamovista, iar asa la afectat cel mai mult !!! I-a sa nu-l mai mediatizati voi sa vedeti cum va incepe sa rejoace !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:41
Postat de bobinatul pe 15 August 2014, 10:49

Daca nici in actuala echipa a lui dinamo nu se poate impune este clar ca este umflat artificial...

in sfarsit, ai spus un adevar.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează