FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fostele glorii îl caracterizează pe Mititelu: "Nu îl duce capul şi e un manager dezastruos"

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 10:42

Universitatea Craiova trăieşte cea mai dificilă perioadă din istorie. "Ştiinţa" se va întoarce, foarte probabil, în Liga a III-a, acolo unde n-a mai evoluat din sezonul 1957-1958. Nume care au făcut istorie în Bănie, Sorin Cîrţu şi Rodion Cămătaru au dat de pămînt cu actualul finanţator al Craiovei, Adrian Mititelu. Corneliu Stroe este singurul care a fost mai indulgent cu patronul Universităţii.

CORNELIU STROE
"Dacă se va redresa financiar, Mititelu poate continua la Craiova. El a făcut greşeli mari, dar nici nu a fost susţinut de autorităţile locale. El este cam singurul finanţator de la noi care a susţinut o echipă fără să fie ajutat. Nu l-aş include aici pe Gigi Becali, pentru că el are altă dimensiune decât Mititelu".

SORIN CÎRŢU
"La ce poţi să te aştepţi de la Mititelu? Păi pe el nu îl duce capul! Şi dacă ar avea bani, ar fi la fel de rău, pentru că nu ştie ce să facă. Este un manager dezastruos. Nu poţi să spui că echipa nu a avut potenţial. E vina lui Mititelu. Universitatea a retrogradat şi cu Dinel Staicu, dar nu poţi să compari situaţia. Pe Staicu îl ducea capul, era băiat deştept, dar nu înţelegea fotbalul. Mititelu e mult sub Staicu"

RODION CĂMĂTARU
"Ce trebuie să se mai întâmple pentru ca Mititelu să lase echipa asta pe care a distrus- o? Ce vrea să mai facă? Nu are bani. Şi dacă are, tot n-ar fi bine, pentru că el nu poate conduce o afacere. L-a găsit vinovat pe Victor Piţurcă pentru că a ajuns în divizia a treia? El vede adversari imaginari, toată lumea e împotriva lui. Astea cu oltenii care sunt orgolioşi şi vor să conducă acest club sunt basme. Vina exclusivă pentru dezastrul Craiovei îi aparţine lui Adrian Mititelu"

Citiţi mai multe detalii pe EVZ!

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep a decis! Cine îl va înlocui pe Darren Cahill: e o surpriză mare


Comentarii (4)
tataru2006
tataru2006  •  22 Iunie 2011, 17:04

Nu îl duce capul şi e un manager dezastruos" trebuie rectificat titul ...deoarece pe specimenul kel in duce capul ..dar numai la tzepe si golanii ...si sa nu uitam ca a reusit sa prosteasca o gramada de suporteri atatia ani... Prefer sa nu mai avem ekipa deloc decat sa ne faca de rusine acest om....si sunt multi ca mine care au ajuns la acesta concluzie care la prima vedere pare de neinteles ..

the_duke
the_duke  •  22 Iunie 2011, 15:12

oricum e mai de caracter decit cirtu si camataru. ce e drept caracterul e liability in oltenia!

fibra
fibra  •  22 Iunie 2011, 13:07

Sa te fereasca Dumnezeu sa ajunga prostul, sef. In fotbalul nostru sunt pe putin 60% prosti la conducere. Sa ne mai miram ca fotbalul nostru se indreapta spre coada fotbalului european? Ar insemna ca suntem toti prostei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează