FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostele glorii nu cred în proiectul lui Dinamo: "A adus trei jucători de 105 ani în total! E o echipă de old-boys"

FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos
FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 21:59

Mihai Teja a fost numit antrenor la Dinamo în această iarnă, iar Daniel Stanciu manager, dar Dănuţ Lupu şi Giani Kiriţă nu cred în revenirea echipei.

"Nu contează foarte mult că Dinamo a pierdut amicalul cu Bursaspor (n.r. 1-3, detalii AICI). E un meci de verificare în care antrenorul încearcă să găsească o echipă. Sper ca Dinamo să-şi revină, să iasă din insolvenţă şi să cîştige trofee. Dar nu cred că se va întîmpla acum, pentru că au nevoie de jucători de valoare. Marius Niculae va ajuta Dinamo, pentru că are experienţă, dar nu e suficient", a spus Giani Kiriţă la DigiSport.

Şi Dănuţ Lupu a vorbit despre situaţia lui Dinamo şi despre transferul lui Gabi Tamaş la Steaua.

"Mi se pare normal că Tamaş a ales Steaua. Dinamo nu îi poate da un salariu aşa cum vrea. Nu poţi să semnezi acum cu Dinamo, din cauza situaţiei financiare, a jocului şi a locului în clasament. Nu cred că Tamaş va avea probleme la Steaua pentru că acum nu mai este o rivalitate între cele două echipe. Nu poate fi rivalitate între locul 1 şi locul 8.

Nu ştiu ce performanţă se poate face la Dinamo. Ei au transferat trei jucători care au 105 ani în total. Sînt o echipă de old-boys, nu " New Dinamo". Nu ştiu cît poate ajuta Marius Nicuale Dinamo, pentru că echipa se formează de obicei în jurul unui fundaş sau al unui mijlocaş", a spus Lupu la aceeaşi televiziune.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
einhorn
einhorn  •  18 Ianuarie 2015, 14:50

gazeta ros-albastra si-a regasit pohta de cunnilingus, mai semidoctilor, de ce nu=l puneti pe danut redactor sef? va poate aduce din grecia tot felul de chestii misto moca, iesiti impreuna la bautura s-o etnobotanica si depanati amintiri de supt poduri

ortega
ortega  •  18 Ianuarie 2015, 06:40

Ce dreq văd ăștia în cârnatul ăsta și în bombalăul ăla demisionar de unde o fi , Narcisa Răducan ? Doi semianalfabeți , cu vădite tendințe de jidodism , însă căutați de patroni mai ceva ca Sfântul Graal ... Asta se explică într-un singur fel ... ai lipici la mânăreli ...

zecs93
zecs93  •  17 Ianuarie 2015, 20:35
Postat de dinamovist_batran pe 17 Ianuarie 2015, 13:33

Imi pare rau, dar trebuie sa recunosc ca asa este. Tamas trebuia sa fie al nostru. Dar daca nu au vrut sa puna banul... Totul se face pe bani. Jucatorii nu sunt suporterii unei echipe, sunt angajatii ei. Orice angajat tinde sa mearga la firma care il plateste cel mai bine. Noi suntem suporterii echipelor, nu jucatorii, ma refer la toti suporterii in general, nu numai la suporterii echipei mele de suflet Dinamo.

Nu domnule, Dinamo a concurat la oferta cu cea a 5telei si ce credeti, a fost egala, diferenta sa facut ca 5teaua i-a mai dat niste bani la semnatura ceea ce Dinamo nu era dispusa sa faca acest lucru, si stiti ceva pentru cei care il plang pe Tamas ca sa dus la s/p/u/r/c/a/t/i eu ma bucur ca nu a venit la noi pentru ca nu mai este jucatorul de alta data iar acum nu ne putea ajuta deloc, la banii pe care ii oferea lui Tamas mai bine ar aduce stanciu si cu negoita urmatorii jucatori: Salageanu,Marc,Cretu,N'Doye,Hora,Mustivar,N'Kouf ( de la Guingamp) si el este in atentia noastra si este un jucator f.bun,etc !!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează