FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fostele glorii roş-albastre critică jocul urît al formaţiei lui Levy: ”Ăsta nu e spiritul Stelei!”

Evoluţia lui Tatu i-a dezamăgit pe cei care au făcut istorie în Ghencea
Evoluţia lui Tatu i-a dezamăgit pe cei care au făcut istorie în Ghencea

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 20:40

Becali a apucat să se laude imediat cum a ajuns la Cluj: "Nu mi-e frică de Schalke! Nu ne-am închis noi în faţa lui Real Madrid, doar n-o să ne apărăm contra nemţilor!". Peste cîteva ore a început meciul din care Steaua a scos un punct, dar fără să fi şutat vreodată pe poartă! Şi cu posesie superioară pentru oaspeţi: Tănase şi ai lui au avut mingea doar în 43,9 la sută din timp, deşi evoluau pe teren propriu.

Şi-a îndeplinit Steaua obiectivul joi seară? "Am schimbat postul la un moment dat, că nu mai suportam să mă uit la meci! Tot aud de Tatu, de Costea şi de Tănase, dar n-am văzut nimic! E grav să ai în echipă un fotbalist de peste un milion de euro, precum Mihai Costea, şi să nu tragi o dată la poartă într-un meci întreg!", a comentat Liţă Dumitru.

El a mai analizat un aspect: " Schalke a folosit la Cluj 7-8 fotbalişti de pînă în 20 de ani, dar Steaua tot n-a putut să-şi creeze vreo ocazie!". Draxler, care l-a schimbat pe Marica în minutul 74, are 17 ani! Deci e cu cinci ani şi jumătate mai mic decît Gardoş, cel mai tînăr stelist de pe teren!

Ilie Dumitrescu e de părere că stilul care a produs acest 0-0 cu Schalke nu e bun pentru calificare: "Din punct de vedere defensiv, totul a stat perfect. Dar ca să te califici eşti obligat să obţii victorii la un moment dat şi pentru asta ai nevoie să şi ataci. Steaua n-a pus deloc probleme în atac".


"Mie mi s-a părut că Steaua a vrut să atace, dar nu s-a descurcat. Vedeam cum Tatu, Costea şi Tănase încercau, fiecare, să rezolve de unii singuri fazele, n-au pasat deloc!"
Miodrag Belodedici

"Steaua a intrat pe teren cu gîndul la un 0-0 şi l-a obţinut, mie aşa mi s-a părut. Echipa s-a temut să rişte vreun pic"
Marius Lăcătuş

"Am făcut egal cu cea mai bună echipă din grupă, o formaţie cu o valoare de Champions League! Ar fi ipocrizie să nu fim mulţumiţi!"
Mihai Stoica, manager Steaua

"E diferenţă mare de valoare între Steaua şi Schalke. Levy a procedat perfect tactic, închizîndu-le nemţilor toate spaţiile"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

0-2 a fost scorul şuturilor pe poartă în meciul Steaua-Schalke. O bară a lui Huntelaar a fost cea mai mare ocazie a partidei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
tristar
tristar  •  18 Septembrie 2011, 16:43

Gloriile au dreptate. Steaua nu are forta de joc de altadata. Credeam ca plecarea lui Banel va largi "orizontul" de atac, cantonat, de regula, pe stanga, dar degeaba... Valoarea unui jucator este data in primul rand de calitatea lui tehnica. Barcelona are jucatori atat de tehnici, care pot ascunde mingea, incat fizicul conteaza mai putin. La nemti, insa, acest capitol este primordial. Germanii reusesc fizic sa domine sau sa egalizeze nivelul valoric dat de tehnica superioara. Cand si fizic, si tehnic, esti inferior (cazul Stelei, cu bani putini investiti, jucatori luati liberi de contract, ca sa nu-i ia altii) lui Schalke, trebuie sa fii multumit cu 0-0 la o semifinalista CL!

tristar
tristar  •  18 Septembrie 2011, 16:24

@ciucure l04 Cand citesc prostii precum cele scrise de tine, nu ma pot abtine sa nu-ti dau peste bot, stupid man! Dupa '89, Steaua a luat de vreo 6 ori campionatul la rand, record pe care nu l-au facut nici campionii europeni (Steaua'86), nici CCA-ul cel mare. Voi, rapidistii, sustinatorii unei echipe la fel de guvernamentale precum Steaua (tinuta financiar, pe vremuri comuniste de muncitorescul Minister al Transporturilor, iar inainte de Vasile Roaita, tradatorul), nu va puteti impaca si pace cu gandul ca echipa militara v-a fost superioara de-a lungul timpului. Va tot mandriti cu Fane Tara si cuGoanta, de parca astia au dat ora exacta in fotbalul romanesc!

catalin47
catalin47  •  18 Septembrie 2011, 11:17

am curaj sa spun cu mana pe inimia ca nici macar un jucator care activeaza acum la SteauA nu joaca cu sufletul pentru echipa si pentru culori.Daca la vreun jucator i-ar oferi o rivala un salariu mai mare dupa terminarea contractului cu SteauA ar saruta imediat steagul acelei echipe spunand ca si-a dorit din totdeauna sa ajunga acolo.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează