FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Foşti federali europeni şi Craiova Maxima! » Răzvan Burleanu pregăteşte o echipă surprinzătoare pentru alegerile FRF

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 00:15

Pe 24 februarie, cel mai tînăr candidat, 29 de ani, va organiza o conferinţă în care va prezenta oamenii cu care speră să conducă federaţia după 5 martie.

Preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal confirmă zvonurile legate de echipa sa: "Pe 24 februarie veţi afla numele celor cu care voi dezvolta fotbalul românesc. E vorba despre un grup puternic".

Burleanu a decis să organizeze evenimentul cu o zi înainte ca Gică Popescu să afle sentinţa din "Dosarul Transferurilor": "E foarte posibil să nu îl mai avem drept contracandidat!"

"Experienţă din afară şi exemple autohtone"
Echipa lui Burleanu va fi formată din oameni cu experienţă în management şi din personaje provenite din lumea fotbalului. "Alături de mine sînt un fost jucător remarcabil al Craiovei Maxima, plus un fost căpitan al unei echipe de tradiţie, devenit un exemplu de succes după încheierea carierei ca fotbalist". Deocamdată fără nume!

Încrezător că poate anula "campania brutală pe care Sandu şi Kassai i-o fac lui Popescu", Burleanu completează: "Veţi vedea luni şi experţi în finanţe, conducători ai unor şcoli financiare de top, dar şi oameni cu experienţă în federaţii naţionale din alte ţări europene. Cu ei vom face performanţă!".

Şi cu Dedu aproape?
Mai multe surse GSP vorbesc despre o prezenţă neaşteptată alături de echipa lui Burleanu: "Proaspătul preşedinte al FR de Handbal, Alexandru Dedu, îl va susţine!". Dedu a evoluat pentru Barcelona în perioada '96-'99, se află în Hall of Fame şi s-a suprapus un sezon, '96-'97, cu prezenţa lui Gică Popescu în echipa de fotbal a catalanilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dannicola
dannicola  •  17 Februarie 2014, 15:32

Sandu nu pleca, dar este nevoit. La atins si pe el vorba nasului sau, spusa lui Cosma si ii este frica.

neludum
neludum  •  17 Februarie 2014, 14:17
Postat de cainerau1953 pe 17 Februarie 2014, 10:43

e exclus, Sandu a zis ca orikum pleaca, el numai candideaza asteapta sa vada cine iese si e PAPA, dar sti care e faza, ca sigur suta la suta va iesi Gica Popescu si va conduce mafia tot Sandu ca umbra lui Gica !!! practic pe romaneste Popescu va fi o marioneta bine teleghidata de fosta mafie FRF !!!

Corect,asta se urmareste era clar de la inceput.Eu nu inteleg cum Gica nici macar acum dupa ce s-a fript cu Becali si si-a patat numele, face iar aceeasi greseala.Sa aiba dreptate cei care spun ca singur nu este un stare sa ia o hotarare sau o decizie viabila ? Se pare ca da ! Dar pentrufaptul ca se asociaza din nou cu cei pe care i-a blamat pana acum si care au distrus tot in fotbalul nostru este umilitor ,josnic ,cum vreti ,oricum este incalificabil !Pacat !Mai bine cheltuia in liniste si cu demnitate banii care i-a castigat cu sudoare !

cainerau1953
cainerau1953  •  17 Februarie 2014, 12:13

Razvan Burleanu presedinte la FRF daca vrem sa iesim din mediocritatea in care suntem !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează