FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Foşti jucători ai CFR-ului recunosc CORUPŢIA din fotbalul românesc: "Arbitrii sînt cumpăraţi!"

Yssouf Kone
Yssouf Kone

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 18:44

Trei foşti jucători ai "vişiniilor" le recomandă fotbaliştilor din Norvegia să nu semneze cu CFR Cluj


Yssouf Kone (atacant, Valerenga), Lars Hirschfeld (portar, Valerenga) şi Mikael Dorsin (fundaş dreapta, Rosenborg) au făcut declaraţii incendiare despre campionatul României şi clubul CFR Cluj, în cotidianul norvegian Aftenposten. "Acest campionat e profund viciat", susţine canadianul Hirschfeld. Yssouf Kone subscrie, fără ezitare. "Arbitrii sînt cumpăraţi. Chiar dacă învingi, nu te poţi simţi bine. Nu vei şti nicioadată dacă ai făcut-o fiindcă ai fost mai bun decît adversarul sau din alte motive. Sînt prea multe decizii dubioase şi unele situaţii chiar amuzante, astfel că nu poţi băga mîna în foc că rezultatul a fost echitabil. Sînt cluburi care încearcă să fie oneste, dar la cluburile mari, în special, se discută de cazuri de mită şi corupţie", a spus Yssouf Kone.

Deşi au părăsit Clujul în urmă cu trei ani, Dorsin şi Hirschfeld susţin că echipa din Gruia nu şi-a respectat toate obligaţiile. Hirschfeld susţine că mai are de încasat aproximativ 156.000 de euro. Goalkeeperul s-a adresat la FIFA pentru a-şi recupera banii. Şi Dorsin susţine că Paszkany îi datorează bani. Cazul se judecă la FIFA. "Au încetat să mă plătească după ce au decis să mă transfere la alt club. Cei din conducerea clubului nu sînt buni la relaţionarea cu oamenii", a spus Dorsin pentru Aftenposten.

"Fotbalul din România e un circ. Acesta e unul dintre motivele pentru care am vrut să plec de acolo. Erau prea multe scandaluri şi prea multe implicaţii politice"
Yssouf Kone, atacant Valerenga

"Nu semnaţi cu CFR! Reprezentanţii clubului îţi fac tot felul de promisiuni, dar nu le respectă. Este destul de ciudat, acest lucru se întîmplă la un club care joacă în mod regulat în Liga Campionilor"
Mikael Dorsin

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (104)
petrica_pe_g.s.p
petrica_pe_g.s.p  •  07 Mai 2011, 19:33

Da , deci asa , sa spunem adevarul odata si gata.

albuleseivali
albuleseivali  •  07 Mai 2011, 19:14

pai da....campionatele trecute de voi....acum e randul la altii :))

risc_mix
risc_mix  •  07 Mai 2011, 16:31

I-auzi ce noutate!Pai cum voiati ba mamelucilor sa fie un fotbal condus de M.Sandu,Dragomir,Kassai,Prunea,etc?Pai astora numai cand le pronunti numele te gandesti la coruptie,furt,ticalosii.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează
Close