FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fostul antrenor al Stelei a detectat pionul care îi lipsea campioanei: "Dacă îl aveam, făceam mai mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 11:00

Massimo Pedrazzini în vîrstă de 57 de ani a ocupat funcția de antrenor principal la Steaua pînă înaintea etapei a 10-a din Liga 1.

Tehnicianul italian consideră că venirea lui Kharja la Steaua este un plus pentru campioana României și spune că dacă roș-albaștrii îl aveau pe mijlocaș de la începutul sezonului alta era situația echipei.

"Kharja e un jucător care, în momente grele, își asumă responsabilitatea și ia mingea la picior. E un jucător inteligent, pasează bine, are un control bun al balonului. Dacă îl aveam de la începutul sezonului probabil că ne ajuta să facem mai mult decît am făcut", a spus Massimo Pedrazzini la televiziunea sportro.

...despre ratarea celor două penalty-uri ale lui Stanciu din meciul cu Timișoara (1-0): "Din punctul meu de vedere a fost foarte inteligent portarul. Cînd eram la Steaua exersam loviturile de la 11 metri, Stanciu nu rata niciodată. Era normal să bată și a doua lovitură de pedeapsă ieri pentru a avea încredere după ce a ratat primul penalty".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  17 Octombrie 2015, 01:07

Comentează prestaţiile *** tale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Octombrie 2015, 14:16

daca se rata complet si al 2lea penalty sunt sigur ca mai faceau unul banatenii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează