FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRAGEDIE

Fostul arbitru Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani » Avea probleme serioase de sănătate și a fost găsit căzut în baie

Dan Lăzărescu a murit
Dan Lăzărescu a murit

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 22:32

Fostul arbitru FIFA Dan Lăzărescu, în ultimii ani specialist pe arbitraj la TV Telekom Sport, a murit astăzi, la vârsta de 49 de ani. 

Dan Lăzărescu a fost găsit căzut în baie. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. 

Dan Lăzărescu a avut o carieră impresionantă în arbitraj, ca asistent, fiind delegat în 92 de meciuri din Liga 1 și 96 în Liga 2. Unul dintre cei mai promiţători arbitri ai generaţiei sale, Dan Lăzărescu s-a retras la doar 34 de ani, în 2004, din cauza unor probleme medicale.

După retragere a ocupat funcția de vicepreședinte la Comisia Centrală de Arbitraj. În ultimii ani a lucrat ca specialist în emisiunile TV Telekom Sport. 

Fostul arbitru Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani » Avea probleme serioase de sănătate și a fost găsit căzut în baie
Dan Lăzărescu în postura de asistent

Liga Campionilor şi de 10 ori consecutiv la Steaua-Dinamo

Dan Lăzărescu a atins nivelul său maxim în momentul în care a fost delegat la un meci de Champions League, Auxerre - Borussia Dortmund 1-0, în toamna lui 2002. El este şi autorul unui record greu de egalat. În perioada 2001-2004, a oficiat la toate meciurile Steaua - Dinamo care s-au disputat indiferent de competiţie. La primul dintre ele l-a avut observator pe Adrian Porumboiu, care l-a notat cu 9. 

Ce probleme avea

Lăzărescu a vorbit în iunie 2019 la GSP Live despre problemele sale de sănătate: „În timpul carierei am avut două operații la coloană. Anul trecut am făcut-o pe a treia. A fost foarte grav. S-a declanșat rapid. Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept. Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă. A fost foarte grav. Dacă mai întârziam o zi cu operația, riscam să rămân paralizat de la brâu în jos”.

Înregistrarea emisiunii cu Dan Lăzărescu de anul trecut:

Mesajul lui Cornel Dinu la aflarea veștii morții lui Dan Lăzărescu: „Un specialist obiectiv, coleg deosebit”

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (19)
1745flo
1745flo  •  12 Mai 2020, 12:26
Postat de nestramutat pe 12 Mai 2020, 01:18

De covid? :))

Pe ăsta l-au ratat! Mai au si scăpări mincinoșii astia... Odihneasca-se in pace!

iar_am_primit_cartonas
iar_am_primit_cartonas  •  12 Mai 2020, 11:54

Dumnezeu să-l odihnească !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Mai 2020, 07:51
Postat de univ_craiova1 pe 11 Mai 2020, 22:41

Dumnezeu să-l odihnească! Gunoaiele supraviețuiesc iar cei nevinovați mor devreme!

iti pot intelege frustrarea pana la un punct! cei nevinovati? ce treaba are defunctul, de altfel un om extraordinar cu ce ai scris tu aici? cine sunt nevinovatii? cine sunt gunoaiele? iliescu? ponta? iohanis? postam niste prostii mai mari ca noi doar ca sa ne aflam in treaba! mai lasati filmele americane cu pildele lor celebre, sunt doar filme!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează