FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Fostul arbitru Laszlo Sajtos a fost implicat într-un accident rutier și a murit la vârsta de 60 de ani

FOTO: sport-campina.blogspot.com
FOTO: sport-campina.blogspot.com

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 10:44 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 10:44

Laszlo Sajtos, fost arbitru în primul eșalon al României, a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani. Sajtos a fost implicat într-un accident rutier fatal.

Joi dimineață, înjurul orei 04:00, mașina condusă de Laszlo Sajtos s-a ciocnit de o autoutilitară. Potrivit ajutorităților vâlcene, citate de Turnul Sfatului, impactul a fost fatal pentru fostul arbitru.

Laszlo Sajtos a condus 28 de partide în primul eșalon fotbalistic al României. Debutul a fost pe 20 aprilie 1996, o victorie obținută de Farul la Iași, scor 2-1. Cariera pe prima scenă s-a încheiat pe 14 noiembrie 1999, un Ceahlăul - Petrolul, scor 2-0. A activat, ulterior, ca observator.

După retragerea din activitate, Laszlo Sajtos a ocupat mai multe funcții de conducere în instituții ale statului. A fost consilier județean în Sibiu, director în Ministerul Transporturilor, șef al Autorității Rutiere Române, șef la Regustrul Auto Română, departamentul Infrastructură și Transport, informează Turneul Sfatului.

Laszlo Sajtos, accident rutier fatal

„Din primele informații se pare că ar fi vorba de o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani din județul Sibiu și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat de 27 ani din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița. 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close