FOTBAL  »  Superliga  »  MAFIA PARIURILOR

Fostul primar din Snagov confirmă un meci dubios al soţilor Reghecampf, dezvăluit de GSP în 2012: "Trînteală curată"

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

Găzduită ieri de prosport.ro, referirea e la partida Buftea - Snagov 4-2 din L2, aprilie 2009. Laurenţiu era antrenor la oaspeţi, Anamaria activa ca preşedinte la Buftea. Ambii ar fi organizat un scenariu pentru cîştiguri la pariuri pe scor exact.

În două episoade consecutive, pe 11/12 octombrie 2012, Gazeta prezenta povestea incredibilă a unui meci din liga secundă, Buftea - Snagov 4-2 (aprilie 2009), cu soţii Reghecampf în postura de actori principali.

Trei insideri relatau detaliile partidei, punctînd că la mijloc ar fi fost o manevră pentru pariuri, la scor exact, instrumentată de Laurenţiu Reghecampf (antrenor Snagov) şi Anamaria Prodan (preşedinte Buftea), cu sprijinul lui Gabriel Oprea (a nu se confunda cu actualul Ministru de Interne!), director executiv la Snagov.

La aproape trei ani de la dezvăluirile GSP, prosport.ro a obţinut ieri mărturia fostului primar din Snagov, Apostol Muşat, care confirmă episodul de la Buftea: "Nu vreau să intru în amănunte, dar după mine a fost o trînteală curată".

"Cred că batem noi!"

Şi a oferit amănunte de culise dinaintea jocului: "Fostul primar de la Buftea îmi zice: «Domnule, ăştia (n.r. soţii Reghecampf) se laudă că vin la dumneata după meci». La club, preşedinte era Gabi Oprea, băiatul ăsta. Îi zic primarului: «Stai să-l întreb pe Gabi, că nu prea mă bag în toate căcaturile astea». El zice: «Hai, cred că batem noi!». Eu: «Bă, să vă dea Dumnezeu, să scăpăm şi noi că sîntem... Şi-aşa, ce să fac cu dărîmăturile alea?! Mă duc în prima divizie? N-am cum»".

"Mesaj transmis în toaleta lui Dorobanţu"

În octombrie 2012, insiderii GSP descriau scenariul neobişnuit care ar fi fost pus la cale de soţii Reghecampf. Cîteva pasaje relevante:

  • "Cînd echipa a dat să plece spre teren pentru startul partidei, Reghe l-a tras în toaletă pe mijlocaşul Marius Dorobanţu. Au discutat cîteva secunde, iar cînd Dorobanţu a ieşit din vestiar le-a transmis un mesaj cîtorva colegi, cei cu experienţă! Indicaţia a fost fără dubii: «Trebuie să se termine 4-2!»"
  • "Pe holul dintre cabine, Reghe le-a şoptit în viteză cîtorva dintre jucătorii Snagovului, pe care-i mai cunoştea, că scorul final trebuie să fie 4-2!"
  • "Înainte de startul partidei, Anamaria Prodan a intrat în vestiarul Snagovului şi le-a sugerat direct jucătorilor să piardă cu Buftea. A anunţat că fiecare fotbalist va încasa 20 de milioane de lei vechi pentru asta. La pauză, la 1-0, a spus că suplimentează prima cu 10 milioane".
  • "În tribună s-au aflat Gabi Oprea, directorul executiv al Snagovului, şi Cătălin Rufă, unul dintre sponsori. Aveau la dispoziţie un laptop. Pentru a paria live!".

Ce cote au oferit casele de pariuri

Învinge Buftea 1,4/1
Minimum 6 goluri marcate 10/1
Scor exact 4-2 41/1

"Daţi-ne sursele ca să ştiu pe cine iau de piept. Îi credeţi pe toţi mincinoşii?"
Gabriel Oprea, octombrie 2012

"E o nebunie! Mă doare în cur! Tot apar smintiţi din ăştia care nu ştiu ce să mai inventeze"
Laurenţiu Reghecampf, octombrie 2012

"Cum era să intru eu, preşedinte la Buftea, în vestiarul Snagovului? Niciodată n-am participat la aşa ceva!"
Anamaria Prodan, octombrie 2012

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
yeatsron
yeatsron  •  02 Septembrie 2015, 18:39

cel mai simplu e sa se analizeze meciurile lui fcsb(ehehe) (ex ***) cat a fost antrenor. cel putin 3/4 au fost facaturi. cred ca cei mai multi bani a castigat in partidele cu viitorul lui hagi (regele?!?!?-penibil apelativ) (alt artizan al meciurilor trucate) si tot pe scor exact (verificati care au fost cotele de pariuri la acel meci)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainerrosu
cainerrosu  •  02 Septembrie 2015, 16:51

zvonurile spun ca s a jucat suma de 100000 de euro, deci oamenii au facut 4 mil de euro, din care familia lui mop a luat intre 1 si 1,5 mil ! si mai sunt multe meciuri ciudate, cu familia lui mop la butoane ! straniu e ca procuratura nu zice nimic si nu i ia pe astia la ancheta !

fangigi
fangigi  •  02 Septembrie 2015, 16:14
Postat de khal_37 pe 02 Septembrie 2015, 15:38

MIAU....

mbehehe!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close