FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Fostul şef al CCA şochează la ieşirea din închisoare: ”A trebuit să-mi iau măsuri ca să supravieţuiesc”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 09:24

Fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, a fost eliberat din închisoare în urmă cu două săptămîni. Acesta a ispăşit 19 luni şi jumătate din pedeapsa primită care însuma 5 ani. A avut pedeapsa redusă pe motiv de vîrstă şi de bună purtare.

”Costică Vîlcea” a vorbit într-un interviu pentru Digi, despre greutăţile pe care a trebuit să le îndure cît timp a fost încarcerat şi despre viaţa în închisoare.

”În prima parte a pedepsei am fost ţinut sub supraveghere strictă, din cauza încadrării mele la categoria de maximă siguranţă. Peste tot unde mergeam, eram dus în cătuşe. În cameră eram 7 inşi, dintre care vreo 5 cu pedepse de peste 25 de ani, pentru omor. A fost oribil, plîngeam înainte să mă culc, a trebuit să-mi iau măsuri ca să supravieţuiesc. Au fost momente cînd mi-am dorit să nu mai exist”

Fostul şef al CCA vorbeşte şi despre nevinovăţia sa, despre noua şansă pe care a primit-o şi despre fiica sa care s-a născut în timp ce a fost încarcerat:

”Nu îmi asum vina nici acum. Nu mai pot da înapoi. Vinovat sau nevinovat, am executat o pedeapsă. Cîn am primit condamnarea soţia mea era însărcinată în luna a patra. Fiica mea s-a născut cît timp am  executat pedeapsa. Am sărbătorit şi eu cu ce am putut, o sticlă de pepsi şi nişte prăjituri. Noroc că ea a fost prea mică ca să-şi dea seama ce se întîmpla cu tatăl ei”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  03 Decembrie 2015, 13:35
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 03 Decembrie 2015, 12:01

Fraiere,prima si cea mai importanta masura trebuia sa o iei cand ai intrat in arbitraj:sa fii corect si sa nu furi!Masura,,abrogata,,insa de TINE de la PRIMUL MECI! Si ,,respectata,, cu sfintenie toata viata ta de...,,arbitru,,!

Aiurea, arbitrii sunt ca politicienii, nu se duc acolo pt salariu :-)

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  03 Decembrie 2015, 12:01

Fraiere,prima si cea mai importanta masura trebuia sa o iei cand ai intrat in arbitraj:sa fii corect si sa nu furi!Masura,,abrogata,,insa de TINE de la PRIMUL MECI! Si ,,respectata,, cu sfintenie toata viata ta de...,,arbitru,,!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează