FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-0

FOTO Fotbalist de la FCSB, „distrus” în direct: „Cred că s-a lămurit și patronul Stelei”

Comentatorul Telekom Sport Emil Grădinescu, 60 de ani, l-a criticat pe Alex Buziuc (26), după o ratare mare a atacantului din meciul FCSB - FC Argeș +4   FOTO
Comentatorul Telekom Sport Emil Grădinescu, 60 de ani, l-a criticat pe Alex Buziuc (26), după o ratare mare a atacantului din meciul FCSB - FC Argeș

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 22:52 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 11:01

Alex Buziuc (26 de ani) a avut o prestație slabă în FCSB - FC Argeș 3-0, culminând cu o ratare uriașă în situație unu la unu cu portarul oaspeților, și și-a atras critici chiar în timpul partidei. 

AICI ai toate detaliile despre meciul FCSB - FC Argeș

În minutul 71, Man, autorul unui hat-trick în partida de la Giurgiu, l-a găsit excelent în careu pe Buziuc. Aflat în fața porții, fotbalistul transferat în vară de la Academica Clinceni a șutat exact pe direcția goalkeeper-ului Croitoru.

„Poate să fie orice, dar nu vârf de careu! Un atacant de Liga 1 nu are voie să rateze într-o astfel de situație. Cred că s-a lămurit și patronul Stelei că Buziuc nu e o soluție în centrul atacului”, a afirmat comentatorul Emil Grădinescu în direct la Telekom Sport.

  • Capturi Digi Sport

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Pintilii, prima întrebare de „antrenor” la FCSB: „Cum adică cine a făcut echipa? El mi-a transmis-o”

Dennis Man, mai în formă ca niciodată! 7 goluri în ultimele 4 meciuri pentru „perla” roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  21 Septembrie 2020, 15:23

Din nou ridicoli, insuportabil de stupizi, postacii recrutați de cazarma sovietoida (ce nu face omul la nevoie pt un blid de fasole la cazan!). Dl Gradinescu este un f bun comentator, obiectiv, care de multe ori l-a criticat dur pe Jiji! Dar chiar și așa și in pofida cenzurii absurde impuse de CSA, la ordinul UM, gradinescu mai scapă din când in când adevarul interzis: Steaua este acum FCSB, din cauza atacului mârșav al Cazematei anacronice, a justiției obediente și a cenzurii aberante! Dar 52% dintre suporteri romani știu asta și sprijină FCSB=Steaua, iar un ziarist corect nu poate ignora, neglija, jigni majoritatea consumatorilor de știri sportive care sunt in proporție covârșitoare stelisti!

946199078754644
Tavi A'visi  •  21 Septembrie 2020, 11:25

Cine ia in considerare ce zice X;Y;Z trebuie sa fie *** de legat. In Romania toti Berbeci care nu au jucat in viata lor cu Cotofana dau indicati si sunt experti. Ce nebunie !..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  21 Septembrie 2020, 11:10

Patronul presei sportive mai corect spus!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează