FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB

Fotbaliștii FCSB-ului stau cu ochii pe rivale: „Ne bucură egalul lui CFR” » Ce spune Lucian Filip despre Dinamo și forma foarte bună a Craiovei

Lucian Filip a fost folosit ca fundaș central de Mihai Teja
Lucian Filip a fost folosit ca fundaș central de Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 10:30

Lucian Filip (28 de ani) a vorbit înaintea partidei echipei sale cu Concordia Chiajna. Mijlocașul a recunoscut că se bucură de pasul greșit al CFR-ului, 1-1 cu Astra, și a comentat și posibila intrare a lui Dinamo în play-off. 

  • Concordia Chiajna - FCSB este luni, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

În tur am pierdut 3 puncte importante împotriva Chiajnei și nu vrem să facem din nou o greșeală cu ei. Nu are relevanță faptul că nu au mai câștigat de mult timp. Importantă este victoria, nu dacă primim sau nu gol”, a zis Lucian Filip la conferința de presă. 

...despre terenul sintetic al gazdelor: „E altă suprafață de joc, avem jucători mai sensibili, există riscul unor accidentări. Cred însă că ne vom adapta repede, din primele minute”

...despre eventuala intrare a lui Dinamo în play-off: „Suntem departe de Dinamo în clasament, nu ne interesează dacă intră sau nu în play-off. E adevărat, joacă bine împotriva noastră, se motivează altfel, dar nu trebuie să ne uităm după ei. Noi trebuie să fim atenți la ceea ce facem noi, avem meciuri importante în față”

...despre forma Craiovei: „Craiova a surprins pe toată lumea prin victoria împotriva CFR-ului. Nu se aștepta nimeni, mai ales după plecarea lui Mitriță. Lupta la titlu se va da în 3

...despre egalul CFR-ului cu Astra, 1-1: „Ne bucurăm de faptul că CFR Cluj se încurcă. Ne motivează suplimentar, dar, repet, noi trebuie să fim atenți să nu ne încurcăm”

CITEȘTE ȘI:

Gaură ENORMĂ în buget pentru Gigi Becali! Țeapa de 7 milioane care îl pune pe gânduri pe patronul lui FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
110146613198286
Gabi Simon  •  17 Februarie 2019, 16:31

Niciodata nu am sa vad unul de la FCSB sau CFR sa recunoasca ca la Craiova sint intrunite cele mai bune conditii de antrenament si tot ce necesita performanta maxi,a cu cel mai bun lot din tara comparativ cu restul echipelor camdidate la playoff.si ca oltenii in perioada asta joaca cel mai bun fotbal si sunt pe val.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează