FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 0-1

Fotbaliştii nu mai au încredere în Lăcătuş » Jucătorii îi contestă deciziile

Articol de , - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Lăcătuş a pierdut din autoritate, pentru că fotbaliştii îl acuză că i-a folosit deşi erau obosiţi şi astfel i-a expus criticilor.

Schimbările dese pe care Lăcătuş le-a operat în echipă nu l-au ajutat cu nimic. Mai rău, tehnicianul şi-a pus jucătorii în cap cu deciziile pe care le-a luat pentru meciul cu Gaz Metan. Eşecul şi reacţiile dure pe care Becali le-a avut la adresa lor i-au aprins pe fotbalişti, care dau vina pe antrenor! Ce-i reproşează? Unii dintre ei spun că au fost folosiţi duminică, deşi acuzaseră o stare de oboseală în urma "dublei" campionat-Cupă pe care o disputaseră cu Rapid.

"Putea să ne protejeze"
Surse din echipă descriu motivul pentru care Lăcă a ajuns să fie contestat de oamenii pe care-i pregăteşte: "Eram frînt! Dacă tot s-a făcut o rotaţie de cînd a început sezonul, nea Marius putea să ne fi protejat pe ăştia care eram epuizaţi, dar n-a făcut-o. Am intrat obosiţi, am jucat prost şi ne-am pus lumea în cap, de la patron la suporteri!".

Duckadam confirmă
Faptul că unii oameni din lot au suferit din cauza ritmului teribil din ultima săptămînă e confirmat şi de preşedintele Duckadam: "După meciul din Cupă, cu Rapid, am intrat în vestiar să-i felicit pe băieţi. Martinovici nici nu mai putea să respire!". Steaua a jucat luni în Giuleşti, în campionat, joi a revenit în Grant pentru "sfertul" de Cupă, iar duminică a avut acasă, cu Gaz Metan.

"De fiecare dată, fac echipa în funcţie de starea în care jucătorii mei se află din punct de vedere fizic. Niciodată nu schimb ceva doar ca să arăt ce mare antrenor sînt eu!"
Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei

5 stelişti au fost titulari în toate cele trei meciuri din ultima săptămînă: Tătăruşanu, Martinovici, Gardoş, Bicfalvi şi Tănase

28 de fotbalişti a rulat Steaua de-a lungul celor 15 etape care au trecut pînă acum din Liga 1

Interzişii fac plîngere
Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îi îndeamnă pe toţi fanii Stelei care au fost interzişi pe stadioane în urma incidentelor de la meciul de Cupă cu Rapid să depună plîngere împotriva Jandarmeriei. Pe site-ul suporterilor, chiar a fost postat un model de plîngere şi paşii care trebuie urmaţi.

Liţă: "Gigi cînd se curăţă şi pe el?"
Fostul mare fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, Liţă Dumitru, l-a acuzat ieri în termeni duri pe Gigi Becali. "Tot văd că anunţă o nouă curăţenie la iarnă. A făcut asta în fiecare pauză, dar mă întreb cînd se va curăţa şi pe el?", a declarat Dumitru la GSP TV.

"Discuţii avansate pentru Nicoliţă"
Mircea Rednic a declarat ieri că, pe lîngă dinamovistul N'Doye, mai doreşte în Azerbaidjan şi alţi fotbalişti români. "Sînt în discuţii avansate cu 3-4 jucători din Liga 1, printre care şi Bănel Nicoliţă", a declarat Rednic. Echipa la care lucrează el, Kazan Lankaran, e pe locul 2 în campionat, după 13 etape, la 3 puncte de liderul Neftci Baku.

Eric: "Mă bucur de bucuria dinamoviştilor şi rapidiştilor"
Eric de Oliveira este fotbalistul zilei în Liga 1 după golul ce-a adus victoria Mediaşului în Ghencea. "Fanii dinamovişti şi rapidişti mi-au transmis pe facebook cuvinte frumoase după gol. Mă bucur şi eu de fericirea lor!", a comentat brazilianul. Sud-americanul s-a amuzat cînd a auzit că Andone îl aşteaptă în Ştefan cel Mare: "Dinamo mă vrea, este bine, mai sînt şi alte echipe importante, dar să vedem cît la sută vor fi vorbe şi cît fapte. Dinamo mă onorează, Rapid la fel, mi-ar plăcea să joc la un club puternic. Să vedem ce-mi va aduce Moş Crăciun!". (Eduard Apostol)

- Narcis Răducan, director sportiv în Ghencea, a spus că nu-şi simte postul ameninţat: "Patronul a anunţat schimbări, se vor face, dar nu la mine se referea, eu am un contract clar".
- Lăcătuş le-a oferit o zi liberă jucătorilor după meciul cu Gaz Metan, iar astăzi va conduce primul antrenament al săptămînii.
- Arpad Paszkany a salutat decizia Comisiei de Recurs a FRF care a hotărît că meciul Steaua - CFR se va disputa cu public: "Fotbalul fără fani nu există, iar noi abia ne-am obişnuit să jucăm în Europa cu stadioane pline".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  16 Noiembrie 2010, 22:06

Daca la anul termina in primele 4 locuri,atunci anul urmator,daca este liniste la club,are sanse foarte mari la titlu.Asa se gandeste intr-un fotbal adevarat profesionist?

petru_stelistu
petru_stelistu  •  16 Noiembrie 2010, 22:03

Chiar daca rezultatele nu sunt 100% pozitive,jocul echipei merge spre bine.Trebuie rabdare si la sfarsitul campionatului poti sa-ti dai seama de ce e in stare Lacatus.Dar asta depinde doar de suporteri si de cioban.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  16 Noiembrie 2010, 21:59

Degeaba loviti in antrenor,cand comportamentul intregului lot lasa de dorit si nu in ultimul rand,comportamentul suporterilor este de nota 0.Chelsea a luat bataie acasa, Duminica, de la Sunderland cu 3-0 si nici vorba de demisie sau de alte injuraturi,iar voi,suporterii,impreuna cu imparatul vostru,ciobanul,nu stiti altceva decat sa cereti demisia antrenorului.Cati antrenori s-au perindat prin Ghencea?Zeci.Oare el,antrenorul, e de vina pentru tot ce se intampla la Steaua?Ganditi inainte de a vor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează