FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TÂRGU JIU

Fotbaliștii Pandurilor doriți de rivale: "Sunt tatonați de alte cluburi. Voi da nume concrete"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 17:43

Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, le-a cerut rivalelor din play-off să respecte competiția și să nu-i mai contacteze jucătorii.

"Mă supără foarte tare că în acest final de sezon planează incertitudinea asta asupra viitorului. Mulți dintre băieți nu mai sunt cu capul aici. Îmi asum ce spun, nu-i judec, nu-i condamn, dar nu e OK. Știu că sunt tatonați de alte cluburi, de alți conducători. Fac apel să se respecte competiția și să se lase jucătorii în pace. După finalul campionatului fiecare e liber să discute.

Trag acest semnal de alarmă și pentru ca băieții noștri să rămână concentrați, dar trebuie să fie aici cu capul și cei care termină contractul. E bine să termine competiția într-un fel care să le creeze perspective pentru viitor. Nu vreau să ameninț, dar dacă aceste lucruri persistă, voi da nume concrete", a declarat Edward Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează