FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Fotbaliştii străini critică noua regulă introdusă în Liga 1: "Mă simt dat afară din ţară. Eu ce am făcut?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 11:51

Comitetul Executiv al FRF a decis ca începînd cu sezonul viitor să limiteze numărul de jucători extracomunitari din loturile echipelor din Liga 1. 
O decizie care a creat multe controverse, iar printre jucătorii care s-au declarat nemulţumiţi de noua regulă din fotbalul românesc s-a numărat şi argentinianul Pablo Brandan, mijlocaşul lui CS "U" Craiova.

"Sînt la curent cu această măsură. Mă simt puţin aşa, nu ştiu... Mă simt supărat cîteodată, pentru că... nu ştiu. Mi se pare o soluţie frumoasă pentru jucătorii din echipă, o soluţie pentru toate echipele care au probleme, dar cu străini...

Eu ce am făcut? Mă gîndesc la orice soluţie, chiar şi la cetăţenie, dacă rămîn la Craiova, trebuie să fac ceva. Dar mă simt ca dat afară din ţară, aşa, puţin.

Dar asta e, nu ştiu, sînt legi, sînt foarte multe probleme în fotbalul românesc, cu care nu sînt de acord: fotbaliştii de la Braşov care au fost daţi afară, deşi au şi ei familii, jucători în insolvenţă care nu au luat banii de nu ştiu cît timp... Astea sînt problemele adevărate", a spus Brandan la Look tv.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
thebluestlion
thebluestlion  •  18 Martie 2015, 17:52
Postat de mariuspuma2009 pe 18 Martie 2015, 15:56

Din pacate nu i se mai poate prelungi contractul dak a intrat legea asta

Parca poti avea 3 extracomunitari, nu mai mult de 3. Iar jucatorii deja legitimati nu sunt afectati de lege (cel putin asa citisem aici).

navzar_t
navzar_t  •  18 Martie 2015, 17:34

Fiti siguri ca exista si portite, la noi asa se fac legile. Pentru orice lege se gasesc cateva variante pentru a putea fi legal incalcata

sakamoto
sakamoto  •  18 Martie 2015, 16:32

Acei cercopiteci de la lpf, au o singura dorinta;sa distruga fotbalul romanesc-asa nenorocit cum este-cit mai repede. Dupa dinsii potopul. Succes! Apoi o luam de la O, fara Mafioti.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează