FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Fotbaliştii vasluieni ajută sinistraţii din Suceava

Articol de - Publicat vineri, 01 august 2008 00:00

 

Fotbaliştii de la FC Vaslui au sărit în ajutorul familiilor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor de la sfărşitul lunii iulie. Jucătorii au strîns suma de 30.000 de euro, pe care au depus-o în contul pentru sinistraţii din judeţul Suceava.

“Cînd am văzut ce s-a întîmplat acolo, am decis că e bine să ajutăm şi noi cum putem. Ne-am înţeles ca împreună să donăm o anumită sumă, pentru ca aceşti oameni să-şi poată relua viaţa de la capăt. Nu putem să fim indiferenţi în asemenea situaţii
”, a spus fundaşul Dănuţ Munteanu.

Fotbaliştii galben-verzi speră ca gestul lor să fie preluat şi de alţi oameni din Vaslui, pentru a ajuta la reconstrucţia zonelor afectate de inundaţii.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  02 August 2008, 00:44

Organizez excursie la Liepaja in vederea meciului Metalurg Liepajas Fc Vaslui. 3 locuri disponibile...Pret 200 euro de persoana. Transportul se face cu masina mea personala. NU este inclus biletul la meci si eventual 1 noapte 2 la hotel. Pentru cei interesati...scrieti la adresa mea de mail:[email protected].

 •  02 August 2008, 00:18

bravo...s-o tineti tot asa sa ajutati in cazuri din astea!sa va ajute Dumnezeu sa va calificati cat mai departe in cupa uefa...forza Vaslui la bine si la rau!

 •  01 August 2008, 23:23

frumos din partea lor, chiar daca ar fi putut s'o faca fara sa mai anunte si presa. oricum ramane de apreciat gestul pt ca altii nu au facut nici atat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează