FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Fotbalistul care i-a rupt piciorul lui Dan Roman revine pe teren după 4 luni: "Ţin legătura cu el"

Articol de - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 15:57

Fotbalistul celor de la FC Botoşani, Ciprian Dinu, va reveni pe teren, după o pauză de aproape 4 luni de zile, timp în care a fost suspendat şi asta după ce i-a rupt piciorul atacantului celor de la Gaz Metan Medias, Dan Roman, în partida disputată pe stadionul Municipal în luna decembrie.

Jucatorul Botosaniului spune ca a trecut peste aceste momente si ca isi doreste sa marcheze un gol pentru Dan Roman.

"Ma simt bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La momentul accidentarii m-a marcat, acum a trecut. Tin legatura foarte mult si cu Dan (n.red. Dan Roman) si vazand ca lucrurile merg destul de bine in recuperarea lui, m-a facut pe mine sa trec mai usor peste acel moment. Daca voi da gol cu Corona, cu siguranta o sa fie dedicat lui Dan Roman", a declarat Ciprian Dinu.

Fundasul echipei din nordul Moldovei crede ca partida de sambata impotriva Coronei Brasov este una foarte dificila, pentru ca jucatorii vor da totul pe teren pentru a impresiona alte echipe din Liga 1, cu care ar purtea semna in vara.

"Este un meci greu, pentru ca din punctul meu de vedere jucatorii nu au decat de castigat, stiind ca este ultima sansa de a prinde un contract in Liga 1 in sezonul viitor si cu siguranta va fi o motivare in plus din partea jucatorilor. Este foarte importanta pentru noi victoria de sambata, care ne-ar aduce liniste si care ne obliga la mai mult.", a mai precizat Dinu.

Ciprian Dinu si-ar dori ca stadionul sa fie plin, sambata, de la ora 15:30, si suporterii sa-si incurajeze echipa asa cum au facut-o in partida cu Viitorul Constanta: "Ar fi foarte bine ca publicul sa fie din nou alaturi de noi, asa cum au fost la meciul cu Viitorul, pentru ca in trei ani de zile de cand sunt la Botosani, n-am vazut asa o atmosfera de frumoasa".

Pretul biletelor la meciul de sambata va fi de 10 lei la peluza si 20 de lei la tribuna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează