FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - JUVENTUS 3-1

Fotbalistul din Liga 1 care a început să înjure la golul marcat de echipa lui explică: "O ieșire firească"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 17:38

Dan Bucșa a reacționat după apariția imaginilor surprinse la golul 3 marcat de Chiajna în partida câștigată cu Juventus, scor 3-1. Mijlocașul Chiajnei a început să gesticuleze nervos și a înjurat, după reușita coechipierului Marian Cristescu.

Mijlocașul defensiv de 29 de ani susține că a fost doar reacție de descătușare, având în vedere situația grea a echipei sale. 

"Într-adevăr, am înjurat la golul al treilea, dar a fost o descătușare, o simplă răbufnire după un sezon în care mulți nu ne dădeau șanse de salvare, după un play-out dificil, cu o mare încărcătură emoțională pentru fiecare.

Am înjurat pentru că mă lupt meci de meci pentru echipa pe care o reprezint, îmi las toată energia pe teren, iar uneori e firesc să mai ai ieșiri de acest gen.

Dar în textul amintit se insinuează cu totul altceva, subversiv, iar cititorii-unii dintre ei- se grăbesc să judece. Cine mă cunoaște, și puteți lua la rând orice antrenor sau coleg pe care l-am avut, știe exact că sunt un o persoana dedicata si un fotbalist profesionist.

N-am fost cel mai talentat, nu sunt, dar mereu m-am luptat până la ultima fărâmă de energie pentru echipele pe care le-am reprezentat. Iar cei care arunca cu cuvinte prin emisiuni gen blatist sau ca joc la pariuri mai bine s-ar gandi de doua ori ce aberatii scot pe gura!", a scris Dan Bucșa pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 

EXCLUSIV Reacția conducerii Chiajnei după gestul făcut în meciul cu Juventus: "Toți am fost exasperați"

FOTO Reacție incredibilă în Liga 1! Echipa lui a marcat, dar jucătorul a început să gesticuleze și să înjure

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fc5b.
fc5b.  •  24 Mai 2018, 00:09

Si cred ca au pariat sume mari..altfel nu era reactia

merace
merace  •  23 Mai 2018, 21:56

A ajuns trist fotbalul daca jucatorii tin mai mult sa castige la pariuri decat sa-si dea sufletul pentru echipa. Dar de ce sa ne miram, cand patronii fac averi, iar jucatorii isi iau banii din an in pasti...

sorinvision
sorinvision  •  23 Mai 2018, 19:09

Trebuia sa se termine 2-1 si omul nu se mai enerva. Asa la 3-1 s-a dus pe garla pariul. :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează