FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fotbalistul lăudat de MM pleacă din România: "Avem o ofertă de nerefuzat! Sunt oamenii în tribune"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 21:57

Darius Olaru, fotbalistul pe care și MM Stoica l-a remarcat, crezând că ar avea loc la FCSB, va pleca de la Gaz Metan Mediaș, însă nu în Liga 1, întrucât oferta lui Gigi Becali a fost refuzată.

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a vorbit despre jucătorul de 20 de ani care în acest moment e monitorizat de mai multe cluburi.

"Avem o ofertă de nerefuzat și azi (nr. cu CSU Craiova) sunt oameni în tribune. Este monitorizat la fiecare meci și va pleca afară. De aceea l-am refuzat politicos pe domnul Becali, chiar i-am mulțumit. E păcat să-l năucim de cap, oricum e un copil.

Trebuie să-l lăsăm să joace fotbal și apoi să meargă la oferta cea mai bună și să-i meargă bine. Eu vă spun că Olaru, dacă ne ajută Dumnezeu, va pleca de la Gaz Metan pe o ofertă de nerefuzat.

Cel puțin un milion de euro și cu procente, pentru că o echipă mare îți oferă și un procent" a dezvăluit Ioan Mărginean pentru TV Digi Sport.

Sursa citată susține însă că echipa la care va pleca Olaru este Dinamo Kiev.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2018, 09:41

Se aude prin oras ca Olaru o sa fie vandut peste Curtean ( peste 1 milion de cocosei), deaia insista clubulul cu el titular meci de meci.,..m-as bucura sa-l vindem, ar fi bine si pt fotbalist (merge la mai bine , financiar), si pt club (1 mil euro sunt bani frumosi pt un club ca GMM) succes si la cat mai multe meciuri bune, DArius!!!

rocky2
rocky2  •  15 Septembrie 2018, 23:31

Cum sa dai Popesti-Leordenii pe Dinamo Kiev? Asa ceva nu-i poti face Razboinicului!:)))

observator_federal
observator_federal  •  15 Septembrie 2018, 23:03

Vrăjeli... Olaru (ca și Fortes) a fost "antamat", ca să dea azi " totul" în meciul cu Universitatea Craiova. Ce "subtil"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează