FOTBAL  »  Superliga  »  AREST

Fotbalul, în arest » Dinel Staicu, reţinut în Ungaria

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 aprilie 2011 21:52

UPDATE ORA 21:50 // Ambasada României la Budapesta a primit din partea autorităţilor ungare confirmarea privind reţinerea "persoanei prezumate a fi Dinel Staicu".

Fostul finan'ator al Craiovei a fost prins în parcarea unui supermarket din localitatea Macov, Ungaria şi nu s-a opus reţinerii, fiind dus la Budapesta, unde va fi prezentat instanţei pentru confirmarea mandatului european de arestare, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru.

Condamnat la şapte ani de închisoare pentru fraudă, fostul patron al Universităţii Craiova, Dinel Staicu, a fost reţinut de poliţie în Ungaria, susţine hotnews.

În urmă cu două săptămîni, Staicu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor.

După pronunţarea sentinţei, poliţiştii l-au căutat pe Dinel Staicu la domiciliu, unde nu a fost găsit, el fiind dat ulterior în urmărire naţionala. Ulterior, poliţiştii au descoperit că fostul patron al Universităţii Craiova şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu.

Patron al Craiovei între 2002 şi 2005, Dinel Staicu va petrece 7 ani în închisoare pentru complicitate la falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. Curtea de Apel Bucureşti, prin hotărîre definitivă, a redus cu 5 ani pedeapsa iniţială de 12 ani, iar fostul conducător al Universitatea a fost dat pe cinci aprilie în urmărire naţională, după ce poliţiştii nu l-au găsit nici la domiciliul din Bucureşti, nici în Craiova!

Se credea că a fugit în Bolivia
În urmă cu cîteva zile a apărut ipoteza că Dinel Staicu ar fi părăsit România şi ar fi fugit în America de Sud, mai precis în Bolivia. După ce şi-a găsit un refugiu provizoriu în Ungaria, fostul patron al Universităţii Craiova a făcut cîteva drumuri în Germania, de unde a luat un avion pentru Bolivia, susţinea site-ul 7plus.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cata_buc
cata_buc  •  20 Aprilie 2011, 12:12

daca ar veni si netoiu si mititelu atunci putem spune ca s-a facut dreptate

blu3_li0n
blu3_li0n  •  19 Aprilie 2011, 21:17

pai si asta este subiect pentru sport ? ce treaba are asta cu sportul in prezent ? vorbiti despre margaritescu de la dinamo nu despre toti anonimii.

cocainecowboy
cocainecowboy  •  19 Aprilie 2011, 20:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hai sa luam de la inceput meciurile sportului si sa vedem toate greselile inviduale in urma carora sau pierdut puncte, dar alea nu sunt blaturi, numai cu Steaua sau Dinamo sunt meciuri dubioase. Echipa nu e pe ultimul loc degeaba, plus ca pana la primul gol al lui Maicon Sportul a dominat clar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează