FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2009 00:00

FLASH

FLASH

UNIREA ALBA IULIA
Vujadinovici spre Alba

Unirea Alba Iulia încearcă să-l transfere pe muntenegreanul Nikola Vujadinovici (23 de ani), un fundaş central ce a jucat ultima dată la Udinese (Italia). Jucătorul a fost dorit în vara trecută şi de Dinamo, dar transferul a căzut, fotbalistul avînd oferte din Germania şi Belgia. El va veni împrumut la Unirea, pentru un sezon. "În două zile vom anunţa transferul unui fundaş central de calitate. Are 23 de ani. Dacă va convinge, poate îl păstrăm încă un sezon", a declarat preşedintele executiv Nicu Lupu.

Vinul Unirii
Unirea Alba Iulia îşi va deschide un magazin oficial în apropierea stadionului, unde vor fi comercializate produse cu însemnele clubului, de la tricouri, la fulare şi insigne. Piesa de rezistenţă va fi însă vinul "Unirea", etichetat cu stema clubului. Magazinul va fi gata în cel mult trei săptămîni, oficialii clubului estimînd că va fi deschis cel mai tîrziu pe 26 septembrie. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Gaz Metan Mediaş
Au luat un georgian

Medieşenii şi-au întărit lotul cu fundaşul central georgian Akaki Khubutia (23 de ani, 1,93 metri), fost internaţional de tineret, transferat de la FBK Kaunas, echipă din prima ligă lituaniană. Jucătorul, care a semnat ieri un contract pe 4 ani cu Mediaşul, a fost refuzat în vară, din pricina pretenţiilor financiare, considerate exagerate. Şi cu atacantul Cristian Cigan (Liberty, ex-Dinamo) s-a ajuns la un acord, jucătorul urmînd să semneze azi pe aceeaşi perioadă, 4 ani.

50 de lei biletul!
Clubul medieşean va pune în vînzare de astăzi biletele pentru meciul cu Steaua, programat duminică, de la ora 20:00. Preţul va fi 50 de lei la tribune şi 30 de lei la peluze, tichetele fiind de 5 ori mai scumpe decît cele de la meciul cu Ceahlăul. "Interesul pentru acest meci e uriaş. Cererea e de bilete ne face să credem că se vor epuiza în două zile", a declarat directorul general Ioan Horoba. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

POLI TIMIŞOARA
Zambon şi Kassai urmăriţi penal!
Serviciul de Investigare a Fraudelor a început urmărirea penală în cazul italianului Claudio Zambon, pentru tentativă de înşelăciune şi uz de fals în cazul palmaresului. În acest caz va fi anchetat, printre alţii, şi secretarul general al FRF, Adalbert Kassai. "Lupta continuă şi vom merge pînă la capăt, acolo unde dreptatea e numai una şi aceea e la Timişoara. Toţi cei dovediţi vinovaţi să plătească umilinţele la care ne-au supus", a spus Marian Iancu pe site-ul oficial.

CCA
S-a aprobat noua CCA
Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat noua componenţă a CCA, cu 11 membri. Ioan Igna va fi prim-vicepreşedinte, Mircea Salomir şi Constantin Gheorghe "Suceavă" vicepreşedinţi, iar Nicolae Rainea preşedinte de onoare. Membri CCA vor fi Nicolae Grigorescu, Cornel Sorescu, Costin Toma, Vasile Curt, Stan Prodan, Cornel Fecioru şi Nicolae Marodin. Biroul Executiv va fi format din Vasile Avram, Igna, "Suceavă", Sorescu şi Prodan.

UNIVERSITATEA
"Aş juca la Craiova!"
După ce au aflat ieri că Valentin Bădoi (34 de ani) şi-a rezolvat problemele cu Poli Timişoara, oficialii olteni l-au contactat pentru a-i propune un transfer la echipa pregătită de Daniel Mogoşanu. Discuţia decisivă ar putea avea loc chiar azi, jucătorul fiind aşteptat la Craiova pentru negocierea salariului. "Aş fi încîntat să evoluez pentru Ştiinţa în finalul carierei!", a spus Bădoi. (Alexandru Răducanu)

CUPA ROMÂNIEI

UTA eliminată

Ieri s-au disputat o parte din meciurile din faza a V-a a Cupei României, iar echipele scrise cu majuscule s-au calificat în "şaisprezecimi". În turul următor al competiţiei, programat în perioada 22-24 septembrie, vor intra şi cele 18 formaţii din Liga I.

Rezultate

Ieri
GLORIA BISTRIŢA 2 (II) - Cetate Suceava (II)    3-0
CHIMIA BRAZI (III) - Tricolorul Breaza (II)    1-1, 4-3 la penalty-ri
MINERUL MEHEDINŢI (III) - Fortuna Covaci (II)    1-0
ZLATNA (III) - UTA (II)    2-2, 4-2 la penalty-uri
Zalău (II) - FC BIHOR (II)    1-3
FCM BACĂU (II) - FC Botoşani (II)    1-0
SĂNĂTATEA CLUJ (III) - Tîrgu Mureş (II)    1-0
Meciul Electrosid Titu - Dunărea Giurgiu s-a terminat după încheierea acestei ediţii.

Azi, ora 16:30
Dunărea Galaţi - Gloria Buzău
Sportul Studenţesc - Dinamo II
Steaua II - CS Otopeni
CFR Craiova - Drobeta Turnu Severin
Dacia Mioveni - CSM Rm. Vîlcea
Delta Tulcea - Farul

ULTIMELE NOUTĂŢI

U Craiova. După ce au acuzat probleme medicale în ultima perioadă, Trică, Dilevski şi Dina s-au antrenat normal aseară.

Ceahlăul. Portarul Valentin Lipitor (27 de ani) a semnat un contract pe un an cu nemţenii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionutz_fii
ionutz_fii  •  09 Septembrie 2009, 17:16

lipitor are contract 3 ani cu ceahlaul , nu 1 an cum scrieti voi!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează