FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

ARBITRI
Marodin: "Fiul meu a trecut testele"

După ce GSP a dezvăluit ieri legăturile de rudenie pe care membrii din actuala CCA le au în rîndul arbitrilor, Nicolae Marodin, care face parte din comisie,  a reacţionat: "S-a scris că băiatul meu nu şi-a luat testele fizice susţinute în faţa fostei comisii, iar acum ar figura cu ele luate. Să nu se înţeleagă că am intervenit eu şi l-am ajutat sau că am făcut vreo şmecherie. Nu, el le-a susţinut la retestare, aşa cum au făcut şi Balaj, şi Augustus, şi Teo Crăciunescu, şi le-a trecut".

GAZ METAN MEDIAŞ

Semeghin a plecat
Dorin Semeghin (30 de ani) şi-a reziliat ieri contractul cu Gaz Metan Mediaş, pe cale amiabilă, devenind liber de contract. Fundaşul stînga, care ar mai fi avut contract pînă în vara anului viitor, a explicat că ar putea ajunge în Grecia sau Cipru, de unde are cîteva oferte. "Ne-am despărţit amiabil, am renunţat şi la memoriul de la Ligă, pentru că am vrut să plec", a declarat Semeghin. (Cosmin Prişcă)

ALBA IULIA

Garanţii pentru Falub
Deşi se vehiculează ideea că soarta lui Falub pe banca tehnică depinde de obţinerea tuturor punctelor împotriva lui FC Vaslui, oficialii ardelenilor invită la răbdare. "Nu se pune problema să-l înlocuim pe Falub, trebuie să-l sprijinim prin orice mijloace, iar deocamdată situaţie sa e stabilă. Plecăm de la premiza că n-avem puncte, iar impresia artistică nu se punctează. La Astra am luat goluri parabile, toate aiurea, însă nu mai vrem să ne uităm în spate, să căutăm ţapi ispăşitori. Trebuie să strîngem rîndurile, să depăşim pasa proastă şi să învingem obligatoriu în meciul cu FC Vaslui", a spus preşedintele Sarmeş. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Poli Iaşi. Mijlocaşii Marius Croitoru şi Viorel Frunză ar putea debuta azi la Poli, în "16-imile" Cupei. Antrenorul Petre Grigoraş se va baza în meciul cu Pandurii pe mai mulţi jucători care nu au folosiţi foarte mult în acest start de sezon.

Poli Iaşi. "După două victorii consecutive în campionat avem un moral bun şi ar fi excelent să reuşim calificarea în "optimile" Cupei", a spus Grigoraş.

Astra. Conducerea ploieştenilor a anunţat că la partida cu Farul, de miercuri, din "16-imile" Cupei, un tichet va costa 5 lei. De asemenea, posesorii de abonamente vor avea acces pe baza legitimaţiei.

FC Braşov. "Trebuie să dăm totul pentru a bate pe Otopeni şi să ne calificăm în "optimile" Cupei, fiindcă e cel mai scurt drum spre Europa! Apoi urmează meciul cu Steaua, din campionat, şi vrem să rămînem în fruntea clasamentului", a comentat atacantul Dorel Zaharia.

Gloria Bistriţa. "Am venit la Gloria pentru că prietenul meu Jean Pădureanu are nevoie de ajutor. Situaţia e gravă, dar nu disperată. Cu înţelegere şi dăruire, putem redresa echipa", a  spus noul directorul tehnic Florin Halagian.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2009, 13:30

gazu cred ca joaka cu echipa ecunda... hai gazuuuu sper sa ajungem macar poana in sferturi.. ca de acolo nu creda ca mai putem... hai gazuuu 2-0 batem azi pe valcea.... intrarea cica e gratis..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează