FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

FOTO A tras cu FCSB sau cu Dinamo? » Specialiștii au dat verdictul: eroare uriașă a lui Kovacs

Captură TV Dolce Sport
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 23:35

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1, însă ambele tabere au avut de comentat la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

În minutul 80, dinamoviștii au cerut un penalty la o intervenție a lui Pintilii în careu la Patrick Petre (VEZI FOTO), însă centralul a lăsat jocul să continue.

În timp ce Florin Răducioiu a spus că mijlocașul dinamovist ar fi simulat la acea fază, Ion Crăciunescu a decretat că nu există vreun dubiu: 

"A fost penalty indiscutabil! Mi se pare ciudat ca Istvan Kovacs să fie delegat la un asemenea meci după 3 ani în care a distrus acel meci la ASA", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport.

Și steliștii au acuzat mai multe faze în care Kovacs ar fi greșit.

"Normal că dinamoviștii vorbesc despre arbitraj pentru că au pierdut. Nu mi se pare corectă eliminarea lui Pintilii", a fost reacția lui Alibec.

 "Am jucat împotriva a 13 jucători. Kovacs a fost dinamovist. Îi rog pe cei de la CCA să nu ni-l mai dea la meciurile noastre. Au fost două faze în oglindă în aceeași secundă. La noi a fost fault de la spate și n-a dat fault, iar la ei a dat și fault și galben. Cred că am avut și 11 metri la Enache", a zis și Becali. 

"Mă bucur că am trecut de Dinamo chiar și cu o greșeală flagrantă de arbitraj premergătoare golului lui Dinamo. Pleașcă are ochiul umflat" Mihai Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
aius
aius  •  03 Aprilie 2017, 13:47

Strategia pe care a facut-o MM-ul, cu ,,plangerea,, facuta arbitrajului ,la conf. de presa a FCSB...A DAT ROADE !Penalty clar ....neacordat cainilor! Rusine !

aius
aius  •  03 Aprilie 2017, 13:45

Nu trebuie sa fii ,,specialist,, sa vezi un penalty clar ptr. dinamo !

florar
florar  •  03 Aprilie 2017, 13:35
Postat de Dreptatea Doare pe 03 Aprilie 2017, 12:55

Anul acesta se trage din toate pozitiile sa iasa oierul campion

Asa e...de aia nu s-a dat penalty la calcarea in careu a lui De Amorim -primul meci,sau la intrarea de la lupte a lui Filip -la al doilea meci...Eeee...memoria ...

Vezi toate comentariile (76)
Comentează