FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Accidentații Stelei își pregătesc revenirea » Doi jucători surprinși "la galere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 19:24

Laurențiu Reghecampf pregătește echipa pentru meciul de duminică cu Astra, însă în tot acest timp doi dintre accidentații roș-albaștrilor trag tare la sala de forță.

Florin Tănase și Sulley Muniru se recuperează împreună, după accidentările suferite, iar atacantul a postat o fotografie din timpul antrenamentelor.

Jucătorul venit de la Viitorul s-a accidentat în meciul cu CSU Craiova, când a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul stâng. După intervenția chirurgicală suferită la Roma, Tănase ar urma să reintre în circuitul echipei odată cu startul pregătirii de iarnă.

De partea cealaltă, Sulley Muniru s-a accidentat în meciul cu Dinamo, după un luft. Mijlocașul de 24 de ani din Ghana însă va reveni mai repede alături de colegi.

tanasee

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează