FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Ada Nechita dă din casă » A pus poze cu Florin Costea de la Revelion

Ada şi Florin au petrecut împreună la Predeal +5   FOTO
Ada şi Florin au petrecut împreună la Predeal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 11:55

Mihai şi Florin Costea, atacanţii Stelei, au petrecut Revelionul în familie, la o cabană din Predeal, alături de iubitele lor, Daniela Crudu şi handbalista Ada Nechita.

Dacă Florin şi Ada au fost ceva mai rezervaţi, preferînd să evite camerele televiziunilor, celălalt cuplu al familiei şi-a arătat dragostea chiar şi în faţa reporterilor. Cei doi au pozat pentru reporterii Cancan, în timp ce Ada şi Florin au ales doar să posteze cîteva imagini pe Facebook.

Reunirea Stelei va avea pe 9 ianuarie. Echipa are programate două cantonamente: Poiana Braşov (13-20 ianuarie) şi Antalya (24 ianuarie - 9 februarie).

[VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU FRAŢII COSTEA ŞI IUBITELE LOR!]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  04 Ianuarie 2012, 23:52

asa si? care este treaba ca a pus poze cu ei doi si colindatorii? nu cumva trebuie sa aiba viata separata doar ca sa nu aveti voi ce scrie? nu cumva trebuia sa faca sarbatorile separati sau ascunsi intr-o grota? .....sunt amandoi in vacanta...este treaba lor!

relluc
relluc  •  04 Ianuarie 2012, 21:16

Numai fetze de fotbalisti nu au Idoli ...........Mihai & Florin ! Cred ca ILIESTA... are taria de caracter de a folosi un lot ce n-au mai vazut......( dusmanii )STELEI !

flaviulucianr
flaviulucianr  •  04 Ianuarie 2012, 13:37
Postat de flaviulucianr pe 04 Ianuarie 2012, 13:35

si totusi si semifinala de Champions League, cel putin ar fi din nou o mare performanta pentru sportul romanesc (din partea handbalistelor noastre), pt ca nici o alta echipa din Romania de la nici un sport de echipa nu poate nici macar sa viseze la asa ceva....sper ca nu compari fotbalul cu handbalul....pt ca fotbalul nostru e enorm, dar enorm de departe ca echivalent al Oltchimului in handbalul Mondial.....Oltchimul e un fel de Bayern Munchen in editia aceasta de Champions League sau Real Madrid, ca sa nu o compar cu FC Barcelona care e cea mai tare dn lume (Europa)...pt ca, consider ca cele 3 echipe daca nu se vor intalni intre ele vor juca in semifinalele Champions League...

la hnadbal feminin cele mai bune 3, cu sanse foarte mari de calificare in Semifinalele Champions League sunt Gyor, Oltchim si Larvik, iar a patra e Buducnost....numai bine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează