FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Apariție surprinzătoare în cantonamentul lui FCSB » New York Times a scris despre el, iar acum MM Stoica i-a făcut un cadou

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 18:45

Un invitat special și-a făcut apariția la antrenamentul de ieri al celor de la FCSB. E vorba de portarul român Tudorel Mihăilescu, cel despre care a scris în trecut și publicația americană The New York Times.

Goalkeeperul are o poveste incredibilă: s-a născut cu cordonul ombilical înfășurat în jurul mâinii stângi și a rămas cu brațul atrofiat. Chiar și așa, el n-a renunțat la visul de a juca fotbal.

Acum evoluează pentru Romprim București, în Liga a 4-a, după ce ani buni a jucat pentru Frăția, în aceeași ligă.

Tudorel a fost luat în vizor de oficialii FCSB-ului, după ce acesta a scris în nenumărate rânduri pe contul său de Facebook că e fanul roș-albaștrilor. Drept recompensă, portarul a fost invitat ieri la antrenamentul echipei conduse de Reghecampf în cantonamentul din Berceni.

La final, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, i-a oferit lui Tudorel un abonament la meciurile de acasă ale FCSB-ului.

"Astăzi am asistat la antrenamentul băieților, iar la sfârșitul lui, domnul Mihai Stoica mi-a oferit invitația la toate meciurile pe care echipa noastră, FCSB, le joacă acasă. Mulțumesc mult pentru invitație domnului Mihai Stoica!", a scris Mihăilescu pe Facebook.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Aprilie 2017, 01:23
Postat de luker pe 24 Aprilie 2017, 21:25

Forza FCSB, e legenda a fotbalului romanesc.

fcdb aka dinamo in trecut este rusinea Europei,toata lumea stie asta

luker
luker  •  24 Aprilie 2017, 21:25

Forza FCSB, e legenda a fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează