FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

FOTO Astra a cerut amânarea meciului cu Pandurii, dar gorjenii refuză: "Au timpul minim suficient"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 14:04

Oficialii Astrei au cerut amânarea meciului de campionat contra echipei Pandurii Târgu-Jiu, pentru ca ambele echipă să facă față programului încărcat, însă gorjenii au refuzat.

Astra urmează să evolueze contra celor din Târgu-Jiu în etapa a doua, iar pe data de 27 iulie campioana României va juca în preliminariile Ligii Campionilor, contra danezilor de la FC Copenhaga. De cealaltă parte, Pandurii va juca în turul al treilea al preliminariilor Europa League, pe 28 iulie, contra învingătoarei dintre Maccabi Tel-Aviv (Israel) și Kairat Almaty (Kazahstan).

În aceste condiții, atât Dani Coman, cât și Marius Șumudică au declarat că ar dori amânarea meciului din de Liga 1 și sperau ca gorjenii să fie de acord cu o astfel de propunere.

Pandurii a trimis însă un comunicat către LPF, în care înștiințează instituția că nu este de ecaord cu amânarea deoarece echipa are suficient timp de refacere între cele două meciuri. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mokinio
mokinio  •  22 Iulie 2016, 07:42

Alta poza nu se putea pune? Vad o papadie ranjita, si citesc un comunicat al carui continut era de asteptat inca dinainte de solicitarea giurgiuvenilor! Greseala este a lpf-ului, care nu trebuia sa inceapa campionatul inaintea turului 3, stiind bine ca majoritatea jucatorilor nostri vin obositi din cantonamente!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  22 Iulie 2016, 00:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  21 Iulie 2016, 21:29
Postat de bakunin pe 21 Iulie 2016, 17:11

*** :) Iasiul era sa ne faca sa pierdem titlul in 2015, voluntariul ne-a batut sezonul trecut, deci despre ce vorbim?

MICIURINE ! ori esti geambek cu tesla ori esti decis s-a imi gadini shushplenderul .chiar esti pe bistritza. talent.titlul la-ti pierdut de chelemeci ! GANDESHTE DACA CHIAR POTI - iasiul a asteptat sfintele daruri dar satana nu a sarit la cap! iar cu finul de la voluntari s-a riscat caci se fundarisea ancora .dar ce s-ati povestesc bratane ca esti tabula rasa la shmenuri ZI LU; TACTU S-A LASE BAUTURA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează