FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Au arat terenul » Steliştii au transpirat din greu, fiind nevoiţi să tragă o greutate de 20 de kilograme

Articol de , - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 18:38

Dacă după-amiaza au parte de exerciţii distractive, se mai fac şi glume, la şedinţele de pregătire de dimineaţă roş-albaştrii sînt chinuiţi rău de Laurenţiu Reghecampf!

Ieri, Reghe a adus pe gazon nişte sănii, iar fotbaliştii treceau pe rînd pe la ele, cîte trei. În timpul acesta, ceilalţi jucători alergau pe marginea terenului, printre jaloane. Seria se schimba o dată la 5 minute, dar mereu cei care trăgeau greutăţile erau extenuaţi.

Pe distanţa de 30 de metri, jucătorii făceau o tură uşor şi una la intensitate maximă, misiune extrem de dificilă avînd în vedere că pe lîngă greutatea de 20 de kilograme, trebuia să se lupte şi cu forţa de frecare a saniei cu gazonul.

Reghe a părut mulţumit, lăudîndu-i pe toţi pentru modul în care s-au pregătit, dar Latovlevici a reuşit să se remarce. A fost şi o problemă: steliştii au avut doar două hamuri şi mereu fotbalistul care se lega doar cu sfoara avea o misiune mult mai grea, avînd în vedere că greutatea nu era distribuită pe o suprafaţă mai mare.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andystar
andystar  •  13 Ianuarie 2013, 22:24

Lasa sa traga din greu pentru ca va fi un retur plin de accidentari daca nu vor face o pregatire temeinica !

tac77stelist
tac77stelist  •  13 Ianuarie 2013, 21:15
Postat de inginerul. pe 13 Ianuarie 2013, 18:50

Ce au mancat la pranz si la cina? La ce ora s-a dus la buda dodel? Ce manea de-a lui salam o are regheblat ca ton de apel? mache si mana lui dreapta mimi ce au facut in tot acest timp? gsp, deja incepeti sa ma dezamagiti...

daca nu iti place ce se scrie de ce intri aici sa citesti??? dispari !!! nu iti simte nimeni lipsa !!! du-te si citeste despre ccrrrapid ...stiu ca nu ai nimic dar inventati voi ceva ....voi nici nu stiti cu cine veti juca amicale si asta nu petru-ca nu scrie nici intr0un ziar ...pentru-ca nu aveti nimic programat...cine sa vrea sa joace cu voi??...sunteti deja o echipa de liga a2-a

tac77stelist
tac77stelist  •  13 Ianuarie 2013, 21:11

alti se antreneaza profesionist...alti pe zapada pe la brasov...:))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează