FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Avem hârtia care a răsturnat excluderea din Liga 1 a Rapidului și a trimis cazul la FRF!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 11:43

Rapid fusese exclusă inițial de LPF din Liga 1, ieri la amiază. Seara, în urma unei hârtii pe care ar fi primit-o de la lichidatorul judiciar, șefii Ligii s-au răzgândit și au pasat decizia finală către FRF. 

Șefii de la LPF au susținut o ședință de urgență la ora 21:00 în care au prezentat cererea formulată de giuleșteni.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor a fost atent și a reușit să surprindă acel document, din care aflăm că giuleștenii ar juca pe stadionul Concordiei Chiajna dacă vor rămâne în Liga 1. 

Azi, la sediul FRF se discută această speță. Oficialii FRF s-au reunit într-un Comitet Executiv de urgență și trebuie să decidă dacă giuleștenii pot fi înscriși în campionat. 

alx8809
Click pe imagine pentru a o vedea la dimensiune mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  22 Iulie 2016, 17:42
Postat de andyandrei2015 pe 22 Iulie 2016, 15:20

esti tare prost baiete,pai daca vorbim de datoriile lui dinamo se rastoarna planeta,19 milioane,si zice negoita ca au fost platite 3 ???? hm ,nici un sfert,oricum nici atatia nu au fost platiti,maf i a doreste dinamo,si noi dorim,dar asta e adevarul

de fcsb daca vorbim se extermina universu tot, pai voi ati avut 30 de milioane ma hotzii draqq datorii si vi i-a sters hrebenciuc cu o simpla semnatura de pix ca deh, era in puteri atunci, era mare bengos la psd si omu din umbra fcsb-ului ca becali era in excursie la bahamas jilava :))) nu mai semnaliza daca esti prost !!! Dinamo a urmat pasii legali, a mers in insolventa, ne-a furat statu cu amanarea aia pana in septembrie, Dinamo trebuia sa iasa din martie si juca si in europa si acum nu mai era iasi in europa ca fiind scoasa de hajduk split dar deh, nu te duce dovleacu !!

helioglobalus
helioglobalus  •  22 Iulie 2016, 16:40

Aia e o bălărie de foaie de hârtie cu rubrici necompletate, nu văd semnături, nu văd timbre fiscale, ștampile. Valorează aproximativ 50 de bani, cu aia se iese din faliment? Iau și eu una pentru Farul, dacă e așa de ușor!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Iulie 2016, 15:20
Postat de dinamo_fan pe 22 Iulie 2016, 12:15

Iti dai seama ca poate sa fie chirias, X persoana fizica inchiriaza stadionul din Chiajna Vineri intre 18:00 si 23:00 si lasa gratis sa joace Rapidul acolo daca are chef. problema stelistilor pana la urma care este ? Ca Rapidul nu e falimentata desi are o datorie aproape identica cu cea pe care a avut-o Steaua pe la inceputul anilor 2000 si care i-a fost stearsa cu buretele ? Din punctul meu de vedere daca acum 1 luna Rapid a fost inscrisa in liga 1 atunci nu inteleg de ce acum nu mai e buna inscrisa. Sau daca acum nu trebuie inscrisa de ce a fost inscrisa gresit acum o luna. Asta nu inteleg eu..cum de la o luna la alta in Romania se schimba aceste decizii atat de importante.

esti tare prost baiete,pai daca vorbim de datoriile lui dinamo se rastoarna planeta,19 milioane,si zice negoita ca au fost platite 3 ???? hm ,nici un sfert,oricum nici atatia nu au fost platiti,maf i a doreste dinamo,si noi dorim,dar asta e adevarul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează