FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FOTO Balint a fost prezentat oficial la FC Vaslui » Ce obiectiv are

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 18:51

Conducerea celor de la FC Vaslui s-a mişcat repede şi i-a şi găsit înlocuitor lui Viorel Hizo. Începînd de ieri, noul tehnician al galben-verzilor este Gabi Balint, unul dintre jucătorii "Generaţiei de Aur".

Balint a semnat un contract pe un an şi trei luni şi şi-a propus ca obiectiv clasarea echipei pe un loc de Europa League.

"Sînt onorat şi, în acelaşi timp, bucuros că am fost contactat de club. Am acceptat pe loc propunerea domnului Ciprian Damian deoarece mi-am manifestat, în nenumărate rînduri, dorinţa de a antrena în Liga I. Nu vreau să fiu considerat salvatorul Vasluiului.

Echipa nu are nevoie de un salvator, trece doar printr-o pasă ceva mai proastă. Vreau să terminăm acest sezon pe un loc de Europa League şi cred că acest obiectiv va fi îndeplinit pentru că ştiu potenţialul lotului", a declarat noul tehnician al FC Vaslui la prima sa conferinţă de presă.

Balint va fi ajutat de Iosif Rotariu, cel care va ocupa postul de antrenor secund, şi de Bogdan Andrian, care va fi antrenorul de portari", a spus Balint.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  09 Aprilie 2013, 23:16
Postat de dorutzu74 pe 09 Aprilie 2013, 19:02

"Începînd de ieri, noul tehnician al galben-verzilor este Gabi Balint, unul dintre jucătorii "Generaţiei de Aur". Bai Lapa, stiam noi ca esti inaintea tuturor. Dar chiar cu o zi..? Ai scris articolul din Japonia? Acolo o fi 10 aprilie!

Nu ştiu la ce te referi! A semnat astăzi un contrat valabil de mâine. Nu înţeleg ce e aiurea. E bine scris articolul.

mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  09 Aprilie 2013, 22:52

ia sa il vedem pe domnul expert ca de steaua vb toata ziua

lucell
lucell  •  09 Aprilie 2013, 20:54
Postat de gymd pe 09 Aprilie 2013, 19:20

Pacat ca n-a ramas Hizo pana la meciul cu noi, akuma sa vede-ti cum va juca Vasluiul pana la final, Asa au facut mereu

Daca ramanea Hizo sigur ii bateati si luati campionatul.... de manere:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează