FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

FOTO Barbie a lui Alex » Alesia, iubita golgeterului Ligii 1, îl însoţeşte pe Mitriţă la fiecare meci

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 09:36

Cât de repede se schimbă soarta fotbalistului! În urmă cu două săptămâni, Alex Mitriţă a fost ţinut cu greu de către coechipieri şi oficiali să nu se răfuiască, după eşecul cu Chiajna (0-1), cu câţiva suporteri, chiar pe "Oblemenco".

Gestul venea după o perioadă mai îndelungată în care fusese apostrofat de o parte dintre spectatori la meciurile de acasă.

Ascultând vuietului tribunelor

Sâmbătă seară, căpitanul alb-albaştrilor a marcat primele sale goluri contra "câinilor", iar cu doppietta a devenit golgeterul la zi al Ligii 1, cu 7 reuşite. A fost aclamat de zecile de mii de oameni din tribune, s-au şters cu buretele injuriile. Iar Alex şi-a pus sugestiv mâinile la urechi, făcând semn către spectatori că vrea să audă aplauzele şi numele lui rostit de olteni.

Internaţionalul a avut cel puţin doi fani speciali pe stadion. Iubita sa, Alesia, şi sora sa, Andreea, ambele savurând prestaţia de excepţie a lui Alex.

Pozat de Alesia

Alesia are un rol special în viaţa fotbalistului. Cei doi au o relaţie stabilă de 4 ani, iar iubita vârfului îl însoţeşte la majoritatea partidelor. I-a fost sprijin şi în prima parte a sezonului, când a fost apostrofat de către propriii fani. Alesia a fost "prinsă" de camerele TV fotografiindu-şi iubitul după goluri, cu smartphone-ul alb-albastru, şi bucurându-se cu ochii strălucind de emoţie la reuşitele lui Alex. Iar Mitriţă îi este dedicat domnişoarei, are tatuată pe mână data la care şi-a cunoscut jumătatea, în 2014. 

"Am trecut prin momente grele în carieră, dar ea, Alesia, m-a înţeles mereu. Un fotbalist e o ţintă pentru reprezentantele sexului frumos, iar fetele îşi doresc să lege o relaţie cu el. Doar că eu n-am treabă cu aceste tentaţii, îmi iubesc prietena şi atât"
Alexandru Mitriţă

23 de goluriare Alex în total în tricoul oltenilor în 48 de partide în toate competiţiile, interne şi internaţionale, aproape o medie de un gol la două meciuri jucate

13.000 €este salariul lunar al lui Mitriţă în Bănie

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  06 Septembrie 2018, 10:33

Niste nesimtiti care ,pantru ca nu stiu nimic despre fotbal,vorbesc despre aspectul fizic!!!

suporterucv
suporterucv  •  05 Septembrie 2018, 01:47

Ce barbati tari sunt ”gugustiucii” astia de mai jos care comenteaza ironic !! Tare as vrea sa-i vad in realitate fata in fata cu o fatuca din asta...sa-i vezi cum le creste tensiunea si rosesc in obraji....doar doar o da norocul si peste ei :)))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 Septembrie 2018, 16:32

Aaaavaaai da ce *** are micutza !!! He-he..., zicea bine ala ca de cade de la etaj tzopaie ca o minge pe buzitzele alea....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează