FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA, 18:00. DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

FOTO Bate Hagi? S-a prăbușit cota Viitorului la victorie! Explicația pentru cea mai mare cădere din ultimele zile de pe piața mondială de pariuri

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 14:57

În această după-amiază, la Ovidiu, liderul Viitorul întâlnește pe CSU Craiova într-un meci din etapa a 4-a a play-offului Ligii 1.

Între cele două echipe, diferența este de 9 puncte și patru poziții în clasament. Asta s-a văzut și în cotele de deschidere ale caselor de pariuri.

Când meciul a fost inclus în ofertă, doi dintre cei mai mari operatori de pe piața mondială au cotat Viitorul drept favorită. Echipa lui Gheorghe Hagi avea o cotă la victorie de 2.20 la Bet365 și de 2.24 la Pinnacle Sports, în timp ce adversara era creditată cu o cotă de 3.25 (Bet365), respectiv 3.75 (Pinnacle).

În ultimele zile, însă, cotele s-au modificat foarte mult.

Cu câteva ore înainte de startul partidei, cota pentru victoria Viitorului s-a prăbușit pînă la 1.50 (Bet365), respectiv, 1.54 (Pinnacle Sports).

Potrivit site-ului oddsmath.com, care monitorizează și analizează modificările de cote din piață, scăderea cotei pentru "1" la Viitorul - CSU reprezintă cea mai importantă mișcare din oferta caselor de pariuri pe următoarele zile.

Cota a scăzut cu 56,45%, cu peste 6 procente mai mult decât scăderea cotei pentru victoria celor de la FC Copenhaga în meciul cu Aarhus din această seară. Diferența dintre cele două meciuri este că FC Copenhaga era cotată drept mare favorită.

 deschidere
FOTO: dovada că prăbușirea de cotă de la Viitorul - CSU este liderul în clasamentul făcut de site-ul oddsmath.com. Imaginea de mai sus arată diferența față de momentul includerii meciului în ofertă

12 ore
FOTO: clasamentul variației cotelor în ultimele 12 ore, scăderea de la Viitorul - CSU este mare în continuare și pe primul loc în top

Ce înseamnă asta?

Explicația nu trebuie să fie neapărat una întunecată. Specialiștii în pariuri susțin că aceste mișcări mari de cote pot fi cauzate și de o pariere masivă provocată de sentimentul că o echipă nu are cum să rateze victoria sau de anumite evenimente cum ar fi accidentări sau suspendări.

În acest moment, Viitorul nu are anunțat niciun indisponibil, în timp ce CSU Craiova nu poate conta pe Ivan (suspendat), Barthe, Popov (accidentați), Nuno Rocha și Kay (neincluși în lot). În ultimele zile s-a discutat intens pe seama corectitudinii meciului dintre Astra și Viitorul, 1-2, din ultima etapă, un subiect care ar fi putut influența comportamentul pariorilor.

Pentru a determina dacă în spatele mișcărilor de cote există un posibil act de trucare, sistemul de detectare a fraudelor din pariuri folosit de UEFA cuplează căderile masive de cote de dinainte de meci cu un trend asemănător în timpul derulării partide

  • Viitorul - CSU Craiova se joacă de la 18:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  06 Aprilie 2017, 20:21
Postat de danut1971 pe 06 Aprilie 2017, 19:51

un nou blat marca rege hagiblat! rusineeeee hagiblat

Vezi ca esti prost?

danut1971
danut1971  •  06 Aprilie 2017, 19:51

un nou blat marca rege hagiblat! rusineeeee hagiblat

vbga
vbga  •  06 Aprilie 2017, 19:50
Postat de vbga pe 06 Aprilie 2017, 17:19

Cota pentru x2(2.6) este o cota cu valoare merita pusi cativa banuti pe ea.

Exact cum spuneam!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează