FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Bolid de 165.000 € » Apariție de senzație în parcarea Stelei. Ce jucător și-a surprins coechipierii

Audi-ul lui Timo, în decorul din Domnești // FOTO Raed Krishan
Audi-ul lui Timo, în decorul din Domnești // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2016 00:00

Cu salariul de la Steaua, de 5.000 € pe lună, Gebhart și-ar fi cumpărat mașina în 33 de luni.

Apariție de senzație la antrenamentul de ieri dimineață al campioanei, susținut la Domnești! Mijlocașul de 26 de ani al Stelei, Timo Gebhart, a venit la baza de pregătire la bordul ultimului model de Audi R8 lansat pe piață.

Prețul de catalog al bolidului este de 165.000 de euro, dar valoarea acestuia poate crește în funcție de dotări.

Neamțul și-a parcat mașina la câțiva metri de terenul de antrenament și nu în parcarea destinată jucătorilor, iar cu doar câteva momente înainte de antrenamentului, aceasta a fost mutată de angajații Stelei. Timo mai deține în Germania un Lamborghini de 250.000 €, un Audi S8 de 110.000 € și un BMW X5 de 70.000 €.

Fotbalistul câștigă în România 5.000 de euro pe lună, dar Gigi Becali nu mai are încredere în el: "Săracu', nu mai poate să joace fotbal! Eu am avut încredere în Reghe... A spus că va da 10 goluri, însă nu cred că va da nici jumătate de gol. Când văd că abia te miști, vine baba cu colacii până te întorci".

100.000 €pe lună a fost salariul mediu al lui Gebhart când evolua la Stuttgart (2009-2012)

Au mai luat un portar

De câteva zile, la antrenamentele Stelei participă și un portar de 17 ani! Jucătorul e pe cale să semneze în următoarele zile un contract cu roș-albaștrii. Este vorba de Cătălin Suciu (foto), legitimat la Unirea Alba Iulia, în L4.

Suciu a evoluat și pentru "naționala" României Under 19. Chiar dacă era dorit și de Dinamo, tânărul goalkeeper a ales Steaua: "E un pas imens în cariera mea, să văd că sunt interesate cluburi atât de mari de serviciile mele. Eu am ales Steaua și sper să rămân aici!".

"Să bage juniorii, dacă nu-l interesează!"

Șumudică a făcut declarații înaintea meciului cu Steaua: "Mă interesează mai mult să câștig meciul cu ASA, de acasă, e mult mai important pentru noi să ne câștigăm meciurile de pe teren propriu. Pentru Steaua e o problemă, văd că spun că trebuie să câștige toate meciurile să iasă campioni. Eu nu am contract să ies campion!".

Reghecampf a replicat imediat: "Nu poate să ne adoarmă, pe mine mă ambiționează mai tare. Dacă nu-l interesează meciul, să bage juniorii! Atunci vedem dacă îl interesează sau nu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Martie 2016, 16:59

E bine ca le-a turnat asfalt pana la teren ! Si e terenul de la periferia Bucurestiului din Domnesti pe care se antreneaza .....FCSB , nu Steaua !!!!!

planetfun
planetfun  •  13 Martie 2016, 13:36
Postat de balauru48 pe 13 Martie 2016, 09:39

Dinamo si-a plătit datoriile, ***. Oricum, este un articol despre jucatorii-cocalari de la fcsb ;)

ati platit pe dreaq , inca sunteti pe statul de plata al primariei !

randoom_._
randoom_._  •  13 Martie 2016, 13:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai dinamop aka rusinea romaniei a fost sponsorizat cu 2 milioane de euro de primarie anul asta. daca la toamna nu castiga psd alegerile,se desfiinteaza dinamo.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close