FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

FOTO Braşovenii au obţinut o remiză albă cu Lokomotiv Taşkent » Ce spune Liviu Ganea despre CFR Cluj şi Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 13:47

Ardelenii au avut controlul partidei, însă fără a-şi crea ocazii mari de a puncta. Pentru "stegari" au evoluat şi noile achiziţii, printre care Gabi Matei, Artjom Artjunin şi Cristian Dănălache.

FC Braşov tocmai a încheiat la egalitate, scor 0-0, un meci amical cu ocupanta locului 2 din Uzbekistan, Lokomotiv Taşkent.

Antrenorul Vjekoslav Lokica a fost satisfăcut de evoluţia jucătorilor: "Încercăm să aprofundăm ceea ce facem la antrenamente, pentru a avea o primăvară bună".

Luptă pentru evitarea retrogradării

Atacantul Liviu Ganea consideră că "stegarii" trebuie să fie foarte atenţi la jocurile din zona retrogradării, chiar dacă FC Braşov este acum pe locul 10:

"Sîntem conştienţi că va trebui să luptăm pentru a ne menţine în primele 12 la finele sezonului. Va trebui să scoatem maximum din fiecare meci, chiar dacă s-au produs schimbări destul de mari la echipă".

Deplînge situaţia CFR-ului

Vizavi de posibilitatea revenirii lui Enceanu, care n-a impresionat pînă acum la Steaua, fotbalistul a fost surprins: "Deja s-ar putea întoarce? Nu ştiu care sînt calculele lui sau ale steliştilor, el are nevoie de meciuri în picioare acum".

Fost atacant al CFR-ului, Ganea speră în redresarea clujenilor: "Şi eu mai am de recuperat bani de acolo, ca şi alţi băieţi, am fost rugaţisă mai aşteptăm un pic pînă intră banii din drepturile TV. Sperăm că n-am fost minţiţi. Acolo se plătesc nişte poliţe după ani în care s-au plătit salarii imense. Îmi pare rău de ei, sper să nu se ajungă la desfiinţare".

"Urmăresc ce se întîmplă la Dinamo"

Dacă despre Tamaş şi Ţucudean spune că "nu trebuie percepuţi ca nişte trădători, fiecare îşi alege traiectoria în viaţă", Liviu a declarat că va rămîne mereu apropiat, sufleteşte, de Dinamo: "Mă interesează ce se întîmplă acolo, urmăresc, recunosc că mereu voi fi fanul "cîinilor roşii"".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 15:41

bine, se stie ca liviu este dinamovist autentic, nu precum mercenarii unkin, cutzudean sau gaby damigeana.) dincolo de caterinca, eu cred ca poate era indicat ca stanciu sa se gandeasca si la el, inainte de a se gandi la henrique ala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează